Testujeme Apple iPad 2: ptejte se nás

26

V redakci se nám sešli dva jablečné přístroje. Jeden se stal legendou, druhý se snaží v jeho stopách pokračovat. Testujeme pro vás nový tablet Apple iPad 2. Je skutečně o tolik lepší, nebo jsou mezi ním a jeho předchůdcem rozdíly minimální? Ptejte se na to, co vás zajímá.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných přístrojů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

TIP! Přečtěte si preview původního Apple iPad: přerostlý iPhone i pro 3G sítě

Apple iPad způsobil další revoluci, v pořadí již třetí pod taktovkou Apple. Jako první to byl iPod - multimediální přehrávač pro masy. Další revolucí byl iPhone, který přiblížil ovládání mobilních telefonů pomocí dotykového displeje obyčejným lidem. Zatím poslední revolucí je iPad, který vzkřísil koncept osobního tabletu.

Apple iPad 2 je mnohem tenčí než jeho předchůdce a lépe tak padne do ruky

TIP! Přečtěte si preview Apple iPad 2: nástupce přichází

Po roce přichází jeho nástupce iPad 2. Ten přináší především dvoujádrový procesor Apple A5 s taktem 1 GHz, fotoaparát a štíhlejší konstrukci. Je ovšem otázkou, zda jsou tyto novinky dostatečné, aby donutily majitele původního iPadu upgradovat své zařízení a bude stále jedničkou na trhu. Právě na tyto otázky se budeme snažit odpovědět v připravovaném článku, kde porovnáme tato dvě skvělá zařízení a samozřejmě také v recenzi iPadu 2, kterou pilně připravujeme.

Co bychom měli vyzkoušet? Napadá vás nějaká maličkost nebo pro vás zásadní věc, kterou máme prověřit? Dotazy nám můžete podkládat zde v diskuzi, na Facebooku nebo Twitteru.

Diskuze ke článku
Zdendasikula
Tak mě by hlavně zajímala výdrž baterie. Je pravdou, že surfováním přes wi-fi vydrží 10 hodin? Jinak se moc těším na Vaše porovnání. iPad budu kupovat mamině jako dárek a stále váhám mezi 1 a 2. Tak jsem tedy zvědav...
Tomáš
Výdrž pravda je. Měl jsem iPad 1 a teď tohle pisu z iPad 2 a rozhodne bych doporučil tu dvojku.
Peter
Tak by som asi zhrnul nevýhody Ipad 2: nedajú sa prenášať súbory cez bluetooth, není tam rádio, neni tam slot na SD karty, nefunguje FLASH, maju svoj vlastny konektor, vstavaná kamera je nanič, není tam blesk, všetko treba riešiť cez ITunes,... Oveľa lepšia voľba je: Samsung Galaxy Tab 10.1: je ľahší, lepší, tenší, lacnejší, batéria 6 800 mAh, je tam ANDROID 3.0, ide tam FLASH, microUSB konektor, väčšie rozlíšenie displeja, daju sa prenašať subory cez bluetooth, FM rádio (s RDS), LED blesk... A inak SAMSUNG dodáva mikročipy APPLE... :D
herna
není tam flash? tak to by som si nikdy nekúpil..flash je minimální požadavka pr mně

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze