Telefon od Nokie, inovativní hodinky LG a další zprávy týdne

mNews
Telefon od Nokie, inovativní hodinky LG a další zprávy týdne
  • Nokia 7.1 zaujme především designem a fotoaparátem
  • Hodinky LG Watch W7 pak zase dlouhou výdrží
  • Blíží se představení třetí generaci Xiaomi Mi MIX a statistiky ukazují, kolik vydělává Fortnite na iOS
  • mNews vám pravidelně přináší to nejzásadnější z uplynulého týdne

V uplynulém týdnu se představila nová Nokia, ale také LG ukázalo novou generaci svého nejdražšího modelu. Pojďme si připomenout to nejzásadnější z minulého týdne. Vítejte u mNews.

Nokia 7.1 s lepším foťákem a Fortnite drtí konkurenci – mNews

Nokia 7.1 zlepšuje výkon i fotoaparát

Nokia se při své prezentaci novinky 7.1 výrazně zaměřila na fotoaparát. Samozřejmě je duální s bokeh efektem, ale chlubí se rychlejším autofokusem a vylepšenou technologií HDR. Ani Nokia se také nevyhnula hrátkám s rozšířenou realitou v podobě 3D efektů. Faktem ale je, že procesor Snapdragon 636 a 4 GB RAM dnes nikoho nevytrhnou. Potěšit však může bezrámečkový displej, hezký design a cena mezi 8 a 9 tisíci korun. Nokia také představila vlastní bezdrátová špuntová sluchátka. A někteří tvrdí, že jsou zajímavější než sám telefon.

LG Watch W7 vydrží až sto dní

O novém LG V40 jsme si říkali již minulý týden. LG však představilo ještě chytré hodinky. Ty se mohou pyšnit jednou specialitou. Samozřejmostí je kulatý displej a Wear OS, takže nechybí chytré aplikace. Nad displejem jsou však skutečné ručičky a až nad nimi sklo s dotykovou vrstvou. A pokud displej vypnete, výdrž se dostane až na sto dní. Má to dva zásadní problémy – starý procesor a na fotkách ona mezera mezi displejem a sklem nevypadá vůbec dobře. Navíc se cena vyšplhá až ke 12 tisícům.

Xiaomi Mi MIX 3 se představí 15. října

Xiaomi nám už pravidelně dokazuje, že umí skutečně bezrámečkové telefony. A to právě v sérii Mi MIX, která dostane svou třetí generaci. Novinka se má představit 15. října a potěšit by nás měla vysouvací konstrukcí. Ta nemá být motorizována, ale i tak se bojím, jak na tom tyhle vysouvačky budou s odolností.

Fortnite na iOS drtí konkurenci

Není už žádným překvapením, že dnes nejvíce vydělávají hry, které jsou zdarma. A Fortnite v tuto chvíli patří na špici a v kategorii akčních her nemá konkurenci. Za 200 dní hra měla jen na iOS vydělat 300 milionů dolarů, což je o řád více než konkurenční PUBG a o necelou třetinu více než v pořadí dvojka, Clash Royale. Docela by mě zajímalo, jestli jim tam ty peníze posílá i někdo z vás. Hmm?

Každý týden se představí nové telefony, další omylem uniknou dříve než bylo zamýšleno a člověk to téměř nestíhá sledovat. Jestli chcete vědět o všem, naleznete to na mobilenet.cz. Jestli vás zajímá výběr toho opravdu nejzajímavějšího, budu se na vás těšit zase za týden u mNews.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze