Kompletně bezdrátová sluchátka má nově i Nokia. Přivítejte True Wireless Earbuds

Kompletně bezdrátová sluchátka má nově i Nokia. Přivítejte True Wireless Earbuds
  • Model 7.1 není jedinou dnešní novinkou od Nokie
  • Zaujala také sluchátka, která jsou po vzoru Apple AirPods a Gear Icon X od Samsungu kompletně bezdrátová
  • S cenou by se mohla vejít do 3,5 tisíce korun

Nokia dnes představila mimo modelu 7.1 také bezdrátová sluchátka True Wireless Earbuds. Ta jsou po vzoru Apple AirPods a Gear IconX od Samsungu kompletně bezdrátová, pro nabíjení a přenášení poté využijete speciální pouzdro. To se od konkurenčního řešení liší, místo malé krabičky jde o podlouhlý kovový válec, ze kterého se vysune „šuplíček“ s usazenými sluchátky. Na těle pouzdra se nachází i notifikační diody, které upozorňují na stav nabití (i nabíjení).

Nokia True Wireless Earbuds

Hmotnost sluchátek je velice příjemná, každé váží 5 gramů. Spolu s nabíjecím pouzdrem Nokia deklaruje až 16hodinovou výdrž, na jedno nabití vydrží zhruba 3,5 hodiny. Dobíjecí pouzdro zvládne tři další dobití, celkem tedy získáte právě necelých 16 hodin. Samotné pouzdro se dobíjí skrze moderní USB-C konektor, za což rozhodně chválíme. Sluchátka jsou dále odolná vůči potu a stříkající vodě, zcela voděodolná však nejsou. A kvalita reprodukce? Po krátké zkoušce musíme uznat, že hrají opravdu velice dobře, těšíme se na podrobné testování u nás v redakci.

Cena sluchátek je nastavena rozumně, v přepočtu okolo 3,5 tisíce korun. To je stále o dost méně, než za co se prodává přímá konkurence od Applu i Samsungu.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Kam se to strká?
Adam
Prosím, kdy se Pultzner naučí mluvit? Vždyť se to nedá poslouchat, neumí složit kloudnou větu, plete si rody, mumlá.
Pat
No, to už pomalu začíná vypadat. Decentni sluchátka, ne žádné velké potvory.
Pepa Pepa
Pepa Pepa
Jj, to je moc hezké

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze