Také TCL pracuje na ohebných telefonech. Chce jich rovnou pět

12
Také TCL pracuje na ohebných telefonech. Chce jich rovnou pět
  • Celkem pět různých návrhů předestírá využití ohebných displejů
  • Na trh by měly přijít v roce 2020

Zatímco letošní rok se ponese v duchu prototypů a opatrného představování novinek, ten správný boom by měl nastat až o rok později. Asi tak uvažuje čínská firma TCL, krát právě na rok 2020 chystá i svoje ohebné telefony, což už nyní podpořila sérií patentů.

TCL ohebný

Díky nim si můžeme udělat hrubou představu o tom, co na nás čeká. Tablet přeložený na půl do tvaru telefonu už jsme viděli, TCL ještě možná přidá verzi se složením dovnitř. Variací rozměrů pak dostaneme podobnou dvojici, kdy se skládá širokoúhlý telefon. Asi nejzajímavější je návrh hodinek, respektive náramku, který by se měl obtočit kolem zápěstí.

Diskuze ke článku
Dodo
Firma, která není schopna vydat ani jedinou aktualizaci na svůj prémiový telefon (Alcatel idol 4s) a dnes vyrábí jen nejnižší třídu smartphonů, může prohlašovat co chce, věřit jim již nikdo nebude a nic dražšího si od nich nekoupí......
marek
Tak na Facebooku Alcatelu se zmínili o tom, že letos budou jen podobné telefony, jako loni. Tzn. jen lowendy, hrající si na nižší, střední a nejvyšší třídu, jejichž cena nepřesáhne 6000,- Pro náročnější zájemce má být zase něco příští rok - a to budou zřejmě ty ohebné mobily nejspíš vyšší třídy. To, že nebyla aktualizace na Idol 4S souviselo s tím, že Alcatel řadu Idol pohřbil a přešel jen na nižší třídu. Pokud se chce zase vrátit, bude to mít těžké, právě kvůli těm neustálým změnám strategie. Nikdo se v tom pořádně nevyzná, Alcatel 5 má stále Android 7.0 a za celou dobu neobdržel ani jednu aktualizaci, ani žádné bezpečnostní záplaty - to je přímo směšné. Alcatel 5V bezpečnostní záplaty zase celkem pravidelně dostává. Vypadá to, že u nich pravá ruka neví, co dělá levá. Je to škoda, Alcatel jsem měl moc rád, ty mobily byly fakt špičkové a nádherné, myslím ty z řady Idol. Škoda té podpory, škoda té hloupé strategie...
Offečka Jablečna
Není větší radost, než vidět bandu drojdařů plakat, že jim na jejich zázraky za 1999,- z Tesca nedorazila ani jediná aktualizace.
David
Aneb, díky Samsungu za ten know-how.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze