T-Mobile stále nabízí výhodný tarif za 375 Kč. Co ukrývá podzimní nabídka?

6
T-Mobile stále nabízí výhodný tarif za 375 Kč. Co ukrývá podzimní nabídka?
Fotografie: t-mobile.cz
  • Tarif nabízí 5 GB dat, 200 volných minut a 200 volných SMS
  • Objednat jej lze pouze skrze internetové stránky operátora
  • Nabídka pokračuje i po 30. říjnu

Nabídka hlasových tarifů u operátorů zpravidla nečítá jen ty, které vidíte standardně v hlavní nabídce. Důkazem budiž i „podpultový“ podzimní tarif za 375 Kč od T-Mobile. Za tuto částku uživateli nabídne volné minuty, SMS, ale také celkem slušnou porci dat. Jak ale asi správně tušíte, nic neomezeně.

Operátorovi nejste nijak vázáni. Smlouvu sice samozřejmě podepisujete, ale můžete ji kdykoliv vypovědět a do 30 dnů jste volní. Za zmíněnou částku vám T-Mobile nadělí 200 volných minut do všech sítí v ČR, 200 volných SMS do všech sítí v ČR a 5 GB dat.

O speciálním podzimním tarifu jsme vás již před časem informovali. Původně měla nabídka skončit 30. října, tedy včera, ale i dnes si tarif můžete stále skrze internetové stránky operátora pořídit. Nadále však platí podmínka, že musíte využít nové číslo s tarifem, případně k operátorovi přejít se svým číslem. Pokud nyní máte jiný paušální tarif od T-Mobile, nelze na tento se shodným číslem přejít.

Diskuze ke článku
Petr “Koumič” Koumar
Petr “Koumič” Koumar
Jen upřesním, že pokud se rozhodnete v případě ztráty zájmu o tento tarif k přenosu čísla, tak jste ze smlouvy vyvázání do čtyř dnů. Je to tedy mnohem rychlejší než dávat klasickou výpověď a čekat tak 30 dní, jak stojí v článku a až pak přenášet telefonní číslo ke konkurenci.
Martin M.
Martin M.
Naposledy upraveno: 31. 10. 2020 16:40
V rámci vánoční akce je v mobilni aplikaci další 1GB dat celkově za tuto cenu 6GB!
Petr Válek
Petr Válek
Tak to mám stále o 3 Kč levněji , ale 100gb 😄
Jiří Borsuk Zábranský
Jiří Borsuk Zábranský
Tohle mi nabídli a přihodili nějaká data, ukecali mně na tento tarif, na rozdíl od konkurenční UPC Vodafone kteří nebyli schopni mi udělat nabídku pod 500,- a to jim člověk sype do hrdla 12 let. No TMO byli štědří, uvidíme, proč někdo je schopen přizpůsobit nabídku pro kolabující trh a druhý jen přemýšlí kde vás škubnout jako husu :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze