T-Mobile přichází s novou nabídkou „Extra pro podnikatele“. Co nabízí?

1
T-Mobile přichází s novou nabídkou „Extra pro podnikatele“. Co nabízí?
  • Extra pro podnikatele přináší výhody při spojení více produktů a služeb pod jednou smlouvou
  • Stačí pravidelná měsíční útrata alespoň 1 000 Kč bez DPH na všech číslech dohromady
  • Zákazník získá zajímavé bonusy a slevy

T-Mobile spustil novou nabídku pro malé a střední české firmy a živnostníky s názvem Extra pro podnikatele. Ti si nyní nově mohou spojit do jedné smlouvy mobilní a pevné volání a pevné i mobilní internetové připojení.

Získají tím výhodnější ceny na stávající tarify, objemné balíčky volných minut a SMS, levnější připojení k pevnému internetu a slevu na nové zařízení, a to až do výše 8 000 Kč. Tuto slevu mohou podnikatelé, dle vlastního výběru, čerpat kdykoliv, a to i na více zařízení a příslušenství. Podmínkou pro zařazení do Extra pro podnikatele je pravidelná měsíční útrata alespoň ve výši 1 000 Kč bez DPH, a to na všech číslech dohromady. Do této útraty se počítají platby nejen za hlasové a mobilní služby a internet, ale i za produkty T-Mobile elektronické poklady pro evidenci tržeb, T-Mobile TV a Chytré auto.

„Přicházíme s individuální nabídkou designovanou na míru pro potřeby menších a středních podnikatelů. Chceme jim umožnit co největší flexibilitu v rámci jedné sjednané smlouvy. Navíc získají slevu na hardware, kterou je možné rozdělit v čase a podle vlastních potřeb,“ říká výkonný ředitel firemního segmentu T-Mobile Petr Jeřábek.

Nabídka platí od 19. března 2018. Ke stejnému datu je spuštěna i marketingová komunikační kampaň v tištěných i digitálních médiích. Více zjistíte na webové stránce www.t-mobile.cz/extra.

Zdroj: t-press.cz

Diskuze ke článku
Venda
To jsou lístky na kolotoč, masáže, gramodesky, pobyty na tramplíně. Ale že by ten zabetonovanej kartel zjednodušil ceníky a zlevnil jako je to v okolních státech, to ne. Teď jsem přecházel od Vodafonu k O2, standardní ceny znáte, podpult neomezené volání 220 Kč bez smlouvy. A kdyby chtěli víc, volat nemusím. Tragédi!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze