T-Mobile Magenta 1 sloučí vícero služeb a přihodí příjemné bonusy

7
T-Mobile Magenta 1 sloučí vícero služeb a přihodí příjemné bonusy
  • Čím více služeb u T-Mobilu máte, tím více výhod lze získat
  • Nezbytně nutné je mít alespoň 2 služby, přičemž cena jedné z nich činí alespoň 399 Kč
  • Může jít o hlasové tarify, včetně Twistu, televizi či internet

Český T-Mobile spouští službu Magenta 1, kterou například na Slovensku již velmi dobře znají. Jedná se o příjemnou novinku pro všechny, kteří například v rodině využívají hned několik služeb operátora. Nově je budou moci sloužit do programu Magenta 1, za což od operátora získají bonusy navíc a dojde i na slevu odvíjející se od počtu sloučených služeb. Program Magenta 1 se dělí do čtyř variant v závislosti na počtu sloučených služeb. Nezbytným základem pojmenovaným jako Malá Magenta 1 jsou dvě služby, přičemž za každou z nich platíte alespoň 399 Kč měsíčně.

Magenta 1 Malá Magenta 1 Střední Magenta 1 Velká Magenta 1 Největší
Volání a SMS v Magentě zdarma Volání a SMS v Magentě zdarma Volání a SMS v Magentě zdarma Volání a SMS v Magentě zdarma
Výhodnější měsíční paušál na tarif – sleva 10 % Výhodnější měsíční paušál na tarif – sleva 15 % Výhodnější měsíční paušál na tarif – sleva 20 % Výhodnější měsíční paušál na tarif – sleva 25 %
Prodloužené zpětné zhlédnutí pro T-Mobile TV a T-Mobile SAT TV Prodloužené zpětné zhlédnutí pro T-Mobile TV a T-Mobile SAT TV Prodloužené zpětné zhlédnutí pro T-Mobile TV a T-Mobile SAT TV Prodloužené zpětné zhlédnutí pro T-Mobile TV a T-Mobile SAT TV
Prémiový antivirus Kaspersky zdarma Prémiový antivirus Kaspersky zdarma Prémiový antivirus Kaspersky zdarma Prémiový antivirus Kaspersky zdarma
Aplikace Surfie zdarma Aplikace Surfie zdarma Aplikace Surfie zdarma Aplikace Surfie zdarma
Magentová péče Magentová péče Magentová péče Magentová péče
Společná data 10 GB Společná data 15 GB

Ve výše umístěné tabulce můžete vidět, že již při základním balíčku získáte neomezené volání a SMS zpávy v rámci své vlastní Magenty 1, kterou lze uplatnit až na 9 čísel včetně předplacenek Twist. Automaticky dojde také ke slevě na vybraný tarif 10 %. Pakliže využíváte televizi od T-Mobile, získáte možnost zpětného sledování až na 7 dní. Výjimku tvoří jen tarif TV Mini, kde jde o 3 dny. T-Mobile dále přihazuje licenci na antivirus Kaspersky pro každého člena programu Magenta 1. Vybraný člen pak bude moci zdarma využívat aplikaci Surfie, která slouží k monitorování vašich dětí. Lákavá je speciální Magentová péče. Vždy když budete volat na zákaznickou linku, budete mít přednost před běžnými uživateli.

S narůstajícím počtem sloučených služeb roste především slevový bonus na tarif, a to až na 25 %. Pakliže sloučíte alespoň 4 služby, dosáhnete na variantu Velká Magenta 1, díky čemuž od operátora obdržíte 10 GB dat, které se rozdělí mezi všechny hlasové tarify sloučené do programu Magenta 1. Vrcholem je varianta Největší Magenta 1, na jejíž dosažení potřebujete pětici služeb a dostanete navrch 15 GB dat.

Dle oficiálních stránek operátora je služba spuštěna od 1. února 2018. Prozatím však operátor oficiálně nic neoznámil a ačkoliv si již můžete v internetovém průvodci vyzkoušet, jaké služby lze sloučit, k objednání vás T-Mobile prozatím nepustí.

Zdroj: t-mobile.cz

Diskuze ke článku
xxx
ja to nejak nechapu, kdyz mam dva pausaly prvni za 399 a druhy za 350 a internet vzduchem za 499 tak kolik usetrim nebo jak je to ?
Alejandro
Dobrý den. Z Vašeho článku jsem nabyl dojmu, že sleva je jen na 1 vybraný tarif. Podle všeho je ale sleva na všechny tarify.
Martas
A jak je to kdyz uz mam tarify slevnene i kdyz jejich cena presahuje 399kc muzu to vyuzivat.Jinde pisou ze pokud uz byla na sluzbu poskytnuta sleva nelze to zaradit do Magenty protoze tim o soucasnou slevu prijdu.
Nefertiti Neferneferuaton Setepenre
Dobrý den, chci se optat na ten antivir Kaspersky. Mam magentu s pěti službami od Vás, ale nikde jsem neviděla jak a kde ten antivir dostanu ?? Děkuji za odpověd'

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze