T-Mobile přichází s 2. částí vánoční nabídky. Odmění vás každý týden

1
T-Mobile přichází s 2. částí vánoční nabídky. Odmění vás každý týden
Fotografie: jeshoots.com
  • Ke smartphonu Samsung vám dá operátor druhý telefon za korunu
  • Každý týden bude k dispozici nová odměna v mobilní aplikaci Můj T-Mobile – nyní jsou to uvítací tóny zdarma
  • Za dobití Twistu dostanete 10 GB dat zdarma a 25 % kreditu navíc
  • Prémiové televizní kanály budou zdarma až do 17. ledna

První adventní neděle je za námi a T-Mobile přichází s druhou částí své vánoční nabídky, o čemž informuje v tiskové zprávě. V prosinci bude operátor nadělovat k chytrým telefonům Samsung druhý přístroj za korunu, Twisťáci se mohou těšit na 25 % kreditu navíc za dobití v kanálech T-Mobile a v mobilní aplikaci najdou všichni zákazníci každý týden až do konce roku nový dárek.

Ke smartphonu Samsung druhý jen za korunu

Kdo na Vánoce vyrazí k T-Mobile pro nový telefon, dostane druhý jen za jednu korunu. Stačí jen uzavřít smlouvu nebo prodloužit tu stávající a vybrat si ze speciální nabídky značky Samsung. V prosinci mohou zákazníci vybírat ze dvou párů telefonů Samsung. K Samsungu Galaxy A51 (základní cena 8 999 Kč) přidá T-Mobile jen za 1 Kč Samsung Galaxy A20e (základní cena 4 001 Kč). Například s Můj tarif M (neomezené volání a SMS) a Neomezená SD data přijdou oba telefony na 4 999 Kč (dotace 3 000 Kč + sleva 1 000 Kč za uzavření smlouvy). Druhým prosincovým tipem na dárek je Samsung Galaxy Note10 Lite (základní cena 13 998 Kč) s korunovým Samsung Galaxy A21s (základní cena 5 199 Kč).

Komu bude stačit jen jeden telefon, ani v prosinci nepřijde o možnost pořídit si zbrusu nový smartphone za 1 Kč. Konkrétně Samsung Galaxy A20e. S Můj tarif M a Neomezenými SD daty přijde jen na jednu korunu (tarifní dotace 3 000 Kč + extra sleva 1 000 Kč). Základní cena přitom činí 4 001 Kč.

A při nákupu na e-shopu T-Mobile čeká ještě další překvapení. K Samsungu Galaxy A41 přidá operátor bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds za 1 Kč (standardní cena 5 499 Kč). Nebo k letošní vlajkové lodi Samsung Galaxy S20 v šedé barvě dostane zákazník chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 46 mm LTE také za jednu korunu (základní cena 9 999 Kč). Stačí jen uzavřít nebo prodloužit smlouvu. Navíc, ke koupi jakéhokoliv nového telefonu s tarifem, ať už on-line, na prodejně nebo prostřednictvím zákaznického centra, dostane každý ještě 24 GB na dva roky zcela zdarma. Při sjednání smlouvy on-line si zákazník může první měsíc užívat zcela neomezená data zdarma.

Kredit navíc a 10 GB zdarma pro předplacené karty

V prosinci T-Mobile ještě vylepšuje nadílku pro předplacené karty. Jejich uživatelé již od začátku listopadu dostávají za každé dobití 10 GB zdarma. Denně si svůj balíček vyzvednou v aplikaci jednotky tisíc zákazníků a celkem jejich počet již překročil 50 tisíc. Zákazníci můžou nabídku využít až do konce prosince, a to i opakovaně.

Od 1. prosince jim kromě dat navíc, přidá T-Mobile ještě 25 % kreditu. Stačí si jen dobít v mobilní aplikaci částkou alespoň 250 korun, nebo minimálně 300 Kč na webu T-Mobile nebo v prodejnách operátora.

V mobilní aplikaci Můj T-Mobile dárky na každý adventní týden

Vše potřebné najdou zákazníci T-Mobile ve své mobilní aplikaci. A během adventu to platí dvojnásob. „Vánoce v aplikaci u nás začaly vlastně již v listopadu, protože v ní na zákazníky čekají data navíc k jejich tarifu, 24 GB k novému telefonu nebo 10 GB za dobití kreditu. Na adventní týdny jsme přichystali další várku dárků a první nadílku si mohou uživatelé rozbalit již tento týden,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a upozorňuje: „Mohu slíbit, že velké finále nás čeká v posledním prosincovém týdnu,

Letošní nadílka v aplikaci bude trochu jiná než v předchozích letech. Na návštěvníky vždy čeká krátký příběh s překvapením. Virtuální rozbalování by tak mělo být především zábavou. Od 1. do 6. prosince připravil T-Mobile vybrané Uvítací tóny zdarma, včetně skladby Jsou svátky od Karla Gotta, která zní v reklamní kampani T-Mobile.

Aktivace a první měsíc jsou následující uvítací tóny zdarma:

  • Chinaski – Není nám do pláče
  • Shakira – Hips Don´t Lie
  • Olga Lounová – Padám
  • Karel Gott – Jsou svátky
  • Wham! – Last Christmas
  • Jessica Simpson – Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow
  • Václav Neckář – Půlnoční
  • Mariah Carey – All I Want for Christmas
  • Ewa Farna – Vanoce na Miru
  • Karel Gott – Bílé Vánoce

Vánoce v apce budou pokračovat až do konce roku a další adventní překvapení bude odhaleno v pondělí 7. prosince.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Prémiové televizní kanály

I letos se uživatelé televizních služeb od T-Mobile mohou těšit na vybrané prémiové kanály zdarma i v nižších TV tarifech. Například dokumentární BBC Earth HD, který v Česku exkluzivně nabízí jen T-Mobile, bude k dispozici již od nejnižšího tarifu XS. To samé platí i pro to nejlepší z britské Premier League, španělské La Liga, německé Bundesligy či italské Serie A na Premier Sport HD, DIGI Sport 1 HD a DIGI Sport 2 HD. Vychutnat si to nejlepší z programové nabídky mohou diváci od 1. prosince až do 17. ledna 2021.

I nadále jsou zákazníkům k dispozici data navíc zdarma k jejich tarifu. Stačí si je vyzvednout každý měsíc v mobilní aplikaci Můj T-Mobile. Pod stromeček si mohou pořídit k televizním službám T-Mobile také nový 4K televizor Philips za zvýhodněnou cenu či nejrychlejší pevný internet za pevnou 299 Kč měsíčně na prvního půl roku.

Diskuze ke článku
Janek Fanek
Janek Fanek
Naposledy upraveno: 2. 12. 2020 12:13
Ano, ovšem je zde háček, "Twisťáci se mohou těšit na 25 % kreditu navíc za dobití v kanálech T-Mobil" a také 10 GB dat, takže dobít ano, ale jen předepsaným postupem, pravděpodobně pomocí platební karty "on line" z aplikace "Můj T-mobile. Platba přes např. Českou poštu nebo nějaký terminál asi ne. Já jsem dobíjel přes poštu a samozřejmě zdarma (10 GB) to nebylo. Mě vadí, že není jasně stanoveno krátkým sdělením: " platí to pouze pro platbou kartou on- line z aplikace T- mobile", jinak je nutné se prokousat ceníkem, než běžný člověk pochopí o co jde! Ještě jsem na pochybách, zda to platí i když jsou současně v běhu jiné balíčky?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze