Star Wars: Rivals nabídne akční souboje známých hrdinů

Star Wars: Rivals nabídne akční souboje známých hrdinů
  • Disney a LucasFilm přinesou novou hru ze světa Star Wars
  • Rivals se zaměří na přestřelky známých soupeřů

O mobilní Star Wars hry rozhodně není nouze. Připomeňte si třeba Star Wars: Force Arena nebo Star Wars: Galaxy of Heroes. Nový titul však nabízí mnohem akčnější zábavu.

Rivals se zaměří na ikonické souboje známých dvojic. Luke Skywalker se tak postaví Darth Vaderovi, Finn Phasmě a Jyn Erso zase Krennicovi. O známé postavy nebude nouze, už nyní máme slíbenou Leiu, ale také Poa, Landa, Hana, Bobu Fetta a další. Herní mechanika se soustředí na střelbu a krytí. Zcela očekávaně hra proti sobě staví dva hráče online.

Free-to-play prvky se s největší pravděpodobností budou točit okolo sbírání hrdinů a jejich vylepšování. Titul totiž nabízí sestavování týmu, kdy si do každého zápasu vyberete trojici postav. Mezi nimi pak můžete volně přepínat. Chytrým kombinováním hrdinů také můžete získat týmové bonusy. Do svého týmu zahrnete i řadové vojáky, které ale přímo neovládáte.

Jednotlivé mapy nás zavedou na známé lokace filmové série. Podíváme se tak na Scarif, Jakku, ale také Hvězdu smrti nebo Bespin. Nechybí ani sdružování do klanů. Prostě vše, co byste od mobilní free-to-play duelovky čekali. Již na první pohled vidíme nápadnou podobnost s úspěšným titulem WarFriends, za kterým stojí české studio About Fun.

Hra vyjde pro platformy Android a iOS. Pokud se na Google Play zaregistrujete již nyní, získáte přístup ke speciálním imperiálním jednotkám v černém brnění. Po vydání se hráčům na platformě iOS dočasně zpřístupní naopak speciální jednotky Rebelů.

Stáhnout Star Wars: Rivals

Google Play (zdarma)

Zdroj: starwars.com, play.google.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze