SPB Shell 3D pro Android ke stažení: stojí skoro 260 Kč (video)

2

SPB Shell 3D, tak se jmenuje nejnovější verze jednoho z nejlepších alternativních prostředí pro mobilní telefony všech dob. V těchto dnech se aplikace dostala také na Android market. Jedním dechem ale musíme dodat, že její cena není zrovna lidová.

SPB Shell 3D

Tip: přečtěte si také článek - SPB Mobile Shell 5.0 pro Android, Windows a Symbian (video)

Společnost SPB Software představila nejnovější verzi své tradičně vynikající grafické nadstavby s označením Shell 3D (ano, po letech opravdu odpadá slovíčko Mobile), a to pro operační systém Android. Ke stažení je uživatelům aktuálně k dispozici za 14,95 dolarů, což činí v přepočtu přesně 256,98 Kč. Vyplatí se tato nemalá investice?

Čtěte: AWD.Launcher: přidejte si do Androidu 3D efekty

SPB Shell 3D je vlastně kompletní náhrada úvodní obrazovky. Jde do přímého souboje se starými známými Launcherem Pro a ADW Launcherem. Pokud máte rádi "pastvu pro oči", určitě si nové Shell 3D zamilujete. Lze si přidávat libovolný počet homscreenů, z nichž čtyři nativně určeny - SPB: time (čas), weather (počasí), calendar (kalendář), a Flickr (sociální síť).

SPB Shell 3D - oficiální screenshoty:

Kromě toho můžete přidávat také prázdné homescreeny, na který si můžete i přidat tzv. chytré složky (budou sledovat, na které položky kliknete nejčastěji). Na tyto homescreeny si pak můžete přidávat SPB widgety (z nichž většina může mít více forem, pokud narazíte na zelenou šipku v režimu "Edit "), klasické Androidí widgety, různé klávesové zkratky a další položky.

Více informací o Shell 3D a dalších produktech se dozívte na oficiální stránce SPB Software

Celé prostřední aplikace je prošpikováno nejrůznějšími 3D efekty. Potkat se můžete s různými rotujícími objekty různých všemožných geometrických tvarů. Některé z widgetů pak budou vyvedeny jako 3D animace, a to např. jako kontakty, fotografie, počasí a řídící panely. Pokud se vám zdá Shlell 3D moc přeplácané, pak raději sáhněte po sice jednodušších, ale také několika násobně levnějších a designově čistších variantách v podobě výše zmíněného Launcheru Pro a ADW Launcheru.

Aplikaci si můžete stáhnout na Android Marketu nebo kliknutím na níže uvedený banner



Video - první pohled ze serveru pocketnow.com

Video - první pohled ze serveru engadget.com

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Cestmir
Zajímalo by mne, jak to je s verzí pro Symbian
Rens
zejmalo by me jestly se to taky da stahnout zadarmo?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze