AWD.Launcher: přidejte si do Androidu 3D efekty

Nebaví vás již klasické plochy Androidu? Uživatelé Windows Mobile jistě znají SPB Mobile Shell nebo Wisbar Advance, které nabízí speciální uživatelské prostředí jako nadstavbu WM. Pro Android jsou podobné aplikace také a jednou z nich je ADW.Launcher. Ta dokáže přidat velmi efektní přechody mezi jednotlivé obrazovky.

Nebaví vás již klasické plochy vašeho Androidu? Uživatelé Windows Mobile jistě znají SPB Mobile Shell nebo Wisbar Advance, které nabízí speciální uživatelské prostředí jako nadstavbu WM. Pro Android jsou podobné aplikace také a jednou z nich je ADW.Launcher. Ta dokáže přidat velmi efektní přechody mezi jednotlivé obrazovky.

Aplikace ADW.Launcher je jednou z nejoblíbenějších aplikací pro náhradu domovské obrazovky pro operační systém Android. AnderWebs, vývojáři této aplikace, zveřejnili videa, kde můžeme vidět nové efekty tohoto populárního uživatelského prostředí.

Můžete si zvolit mezi několika způsoby přepínání obrazovek a všechny jsou velmi efektní. Lze využít nejrůznější typy 3D listování mezi obrazovkami a malou změnu zaznamenalo i listování aplikacemi. Vše je zachyceno na videích níže.

Zatím není známo, zda se tato vlastnost objeví u volné verze aplikace ADW.Launcher nebo zda bude vyhrazena pro placenou verzi. Každopádně jsou efekty velmi hezké na pohled. Opět však vyvstává jedna otázka - nebude to po čase na obtíž? Můžeme to přirovnat k novému HTC Hub u Windows Phone 7, kde 3D přechody a animace opravdu zdržují a pravděpodobně začnou lézt většině uživatelů po čase na nervy. U HTC Hub zatím není jasné, zda půjdou animace vypnout, u AWD.Launcher to naštěstí jde.

Co si myslíte vy? Sledujete rádi animované přechody mezi různými obrazovkami nebo vás obtěžují a volíte raději rychlé a okamžité přepínání?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze