SPB Mobile Shell 5.0 pro Android, Windows a Symbian (video)

1

Podívejte se s námi na jednu z nejlepších uživatelských nadstaveb od SPB s názvem Mobile Sheel 5.0, prezentovanou na třech telefonech s různými OS. Konkrétně se jedná o Nokii N8 se Symbianem ^3, Samsung Galaxy S s Androidem 2.1 a o HTC HD2 s odcházejicím systémem Windows Mobile verze 6.5x.x.

Před 8 měsíci jsme na MWC v Barceloně poprvé spatřili oblíbenou uživatelskou nástavbu Mobile Shell 5.0 od SPB Software. Po dlouhé době se nyní objevují nové informace. Na třech přiložených videích níže můžete vidět Samsung Galaxy S , Nokii N8 a už poněkud starší, ale stále dobře vybavené HTC HD2. Snímky byly natočeny v tchajwanském městě Taipei. Z videí si můžete udělat představu o tom, jak toto velmi vyspělé GUI (Graphical user interface) vypadá na trojici různých OS, a to na Androidu, Symbianu a na Windows Mobile, na které se údajně dostane nejdříve.

Pokud SPB Software uvolní nástavbu Mobile Shell 5.0 pro spotřebitele co nejdříve, zaplatili byste si za něj? Jeho hlavními přednostmi jsou efektní 3D animace a graficky propracované widgety. Součástí verze 5.0 je také množství nových funkcí. Výsledek práce vývojářů v SPB pouďte sami:

Samsung Galaxy S

Nokia N8

HTC HD2

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Martin
Dobrý den
Moje zkušenost s SPB ms pro Symbian na telefonu Samsung i8910 HD byla celkem špatná. Ovládání pohodlné, ale velmi výrazně vzrostla spotřeba energie. Velmi hrubým odhadem tak na dvojnásobek. Nevím nakolik bude "optimalizovaná" tato nová verze, ale doufám, že to bude lepší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze