Tajný LG Optimus 3D 2: nové informace a fotografie

2

Kongres MWC v Barceloně je již za dveřmi a na internetu se objevily první snímky novinky LG Optimus 3D 2, která bude nástupcem dnes prodávaného LG Optimusu 3D. Novinka přichází s líbivějším designem a především výrobce zapracoval na samotných rozměrech.

O chystaném Optimusu 3D 2 vás neinformujeme poprvé. Již koncem ledna, jsme vydali článek, ve kterém jsme poukázali na chystaný LG CX2 alias Optimus 3D 2. V něm jsme nastínili funkční výbavu a ukázali několik fotografií, jak zhruba bude nové LG vypadat. Nyní se však objevily další informace a přístroj na fotografiích vypadá poněkud odlišně. Jaká bude nakonec skutečná výbava a vzhled?

LG Optimus 3D 2

Nový LG Optimus 3D 2, jehož oficiálního představení se dočkáme na kongresu MWC, přináší menší rozměry a nižší hmotnost. Oproti prvnímu Optimus 3D, jehož tloušťka je 11,9 mm, novinka zredukovala svoji tloušťku na 9,8 mm. Někteří vyčítali prvnímu Optimusu vyšší hmotnost a novinka tak shodila více než 20 gramů. Na zadní straně se opět setkáme se dvěma fotoaparáty, které umožní pořizování 3D snímků v rozlišení 2 Mpx a 2D snímků v rozlišení 5 Mpx. Nebude chybět ani program, určený k editaci 2D/3D snímků.

LG Optimus 3D - oficiální fotografie
Tip: Recenze LG Optimus 3D – řekněte WOW!

Stávající hry v 2D formátu bude možné snadno převést na 3D. To samé platí i pro obrázky, jenž mohou být rovněž konvertovány do 3D formátu. Zobrazovací schopnosti obstará dotykový displej s 3D zobrazením a technologií IPS s vyšším jasem. Multimediální konektivitu obstará konektor HDMI a bezdrátově bude možno sdílet mimo jiné také pomocí technologie DLNA. V datových sítích nebude chybět podpora sítí 3G s nástavbou HSPA+ a bezdrátové sítě Wi-Fi. Hardwarový základ by měl představovat dvoujádrový procesor, pracující na frekvenci 1,2 GHz. Nebude chybět ani čip NFC pro bezdrátové platby a ostatní konektivitu. Oficiálního představení novinky se dočkáme již na kongresu MWC, kde se dozvíme finální specifikace a podobu přístroje. Jak se vám líbí telefony s 3D displejem? Jste jejich příznivci?

Zdroje: etnews.com

Diskuze ke článku
bEGBIE
Na trh pride cca. 05-07, HW vybava ako HTC Evo 3D, jediny rozdiel je v SW. Oplati sa cakat, oplati sa platit o 250€ viac? Avizujem pravdepodobne slabe predaje, 3D je stale iba hracka, pri konverzii z 2D na 3D hru baterka vydrzi tak hodinu, takze konecny uzitok = 0.
Pauletak
Včera jsem si kupoval nový mobil. Říkám si, že dyž je EVO 3D, že si ho vyzkouším, ale takovýhle velký, těžký krám bych nechěl, i když dvoujádro lákalo hodně, 3D už tolik ne, ale proč stejně. Myslím, že kompaktnější rozměry a nižší hmotnost mít šanci budou, nicméně jsem si vzal Xperii Arc, nebudu na ten LG zase půl roku čekat :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze