Tajné: LG CX2 (Optimus 3D 2) se ukazuje na prvních snímcích?

Společnost LG plánuje na letošním MWC v Barceloně představit další telefon s 3D displejem, má to být následovník modelu LG Optimus 3D, který byl představen na stejné akci před rokem. Je označován jako LG CX2, a nyní se internetu se objevily pravděpodobně jeho první snímky.

LG CX2 nebude už takovým revolučním a průkopnickým modelem jako LG Optimus 3D, který byl prvním telefonem s trojrozměrným displejem. Jde cestou jeho vylepšení, nabídne dvoujádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz a lepší displej. Ten má sice stejnou úhlopříčku jako jeho předchůdce (4,3 palce), ale technologií zobrazení je o něco dále, jde o NOVA displej s vyšší hodnotou jasu.

LG CX2: přední strana

Na zadní straně telefonu opět najdeme 2 kamery, které slouží pro nahrávání 3D videa a pořizování 3D fotografií, jde pravděpodobně o ty samé jako u předchozího modelu, mají totiž stejné rozlišení 5 Mpx. Telefon samotný je tenčí, jeho hloubka je něco málo pod 10 milimetrů, potvrzují se slova Henryho Noa z LG, který v září 2011 naznačil, že následník modelu Optimus 3D bude tenký jako břitva.

LG CX2: zadní strana

Frekvenci procesoru už známe, jaká je jeho další hardwarová výbava? Interní úložná paměť má velikost 8 GB, zajímavostí je přítomnost NFC čipu pro mobilní platby, přenos dat a podobně. K internetu se můžete připojit přes Wi-Fi 802.1 b/g/n, k dalším zařízením přes Bluetooth 3.0, a na cestách využijete HSPA s rychlostí 21 Mbps.

Takto vypadá předchozí model LG Optimus 3D

Očekáváme jeho brzké představení na MWC 2012 v Barceloně, do prodeje by měl jít začátkem jara. Zklamáním je ovšem verze Androidu, se kterou bude uveden, jde o 2.3 (Gingerbread), momentálně není nic známo o plánovaném updatu na Ice Cream Sandwich.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze