SPB Shell 3D na Symbianu^3, podívejte se na video

13

SPB Shell 3D patří mezi oblíbené launchery. Popularitě se těší zvláště mezi příznivci operačního systému Symbian. Důvodů je hned několik. Oblíbeným jej dělá například zajímavé prostředí, množství widgetů a v neposlední řadě také 3D prvky. Podívejte se ukázku tohoto launcheru prostřednictvím videa.

SPB Shell 3D

SPB Shell 3D představuje svoje možnosti a ovládací prostředí na Nokii N8. Tento launcher oživuje stávající uživatelské prostředí. Jeho přínosem jsou líbivé animace, různé typy domácích obrazovek a široká škála personalizovaných widgetů. SPB Shell 3D slaví mimořádné úspěchy i na platformě Android. V současné době je SPB Shell 3D kompatibilní s následujícími zařízeními Nokia: C7, E7, N8, X7 a C6-01.

Máte zkušenosti s tímto launcherem? Popište nám i ostatním čtenářům níže v diskuzi vaše postřehy a dojmy.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Focusx
Nádhera. Kam se hrabe sekající se Ansroid, co se musí neustále resetovat ! Tady je vidět kvalitní evropská práce.
Zajímalo by mne, jakožto vlastníka C6-01, kolik to asi ubere RAMky, nevíte někdo? :)
stepo
Prosim te nejdriv se nauc psat,spravne je to androit. A hlavne spb shell je sice pecicka,ale taky se furt seka..a zabere moc pameti. Androit se seka?a co mas za sunku??neco nevyladeneho od výrobce.asi. Hm smula.
JoxY
Takze...Vcera som si tuto aplikaciu kupil. Este jej chyba mnoho veci, ktore doladia, ale zatial su dojmy velmi pozitivne :-) Co sa tyka pamati...Po nabootovani telefonu Nokia N8 volna pamat ram 130MB...s SPB Shell 3D je to 107MB...je to dost, ale hral som zaroven Lets Golf, mal som v pozadi operu mobile a skype a vsetko bezalo, ako malo, nic sa nesekalo...samozrejme ked odomknete klavesnicu zo sleeping screenu tak to na chvilku spomali, ale po par desatinach sekund je vsetko krasne plynule...a tie efekty a UI, jedna lahoda :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze