Sony pracuje na zcela nové verzi svého prostředí Xperia Home

5
Sony pracuje na zcela nové verzi svého prostředí Xperia Home
  • Japonský výrobce ukončil vývoj svého prostředí Xperia Home
  • Důvod je však prostý, zahájil práce na zcela nové verzi

Nadstavby prostředí patří v podstatě neodmyslitelně ke všem výrobcům. Někteří se však přiklonili k čistým verzím systému Android (například Nokia), jiní prostředí upravují jen velmi lehce. Příkladem může být Sony, které se ve své nadstavbě Xperia Home soustředí jen na jiný font písma, pozměněné ikonky a několik svých témat. Značné odlehčení představuje spolehnutí se z větší části na aplikace od Googlu. Přesto se objevila zpráva, že Sony již dále nebude vyvíjet nadstavbu Xperia Home. Nyní se vysvětlilo, proč tomu tak bylo.

Xperia Home

Ve vyjádření zástupkyně společnosti stojí, že Sony začalo pracovat na zcela nové verzi Xperie Home. Podrobnosti známé nejsou, a je tak otázkou, zda se například výrazněji změní vzhled. Důvod k nové verzi však může tkvět v chystaném Androidu P. Výrobce by možná do své nadstavby co nejlépe zakomponoval chystaná ovládací gesta.

Diskuze ke článku
Petr
Kdyby se radši soustředili na to, aby z jejich vlastních fotočipů v jejich telefonech nelezly fotky mnohem horší, než z těch samých čipů u konkurence. Nadstavba mě nezajímá, stejně si dám svůj launcher a ideálně mít nadstavbu od výrobce co nejmenší nebo žádnou a úsilí raději než do ikon dát do včasných aktualizací.
Mara Studna
Mara Studna
Musím zde souhlasit z Lukášem,škrtí to opravdu záměrně,nebot součástí jejich konzervativního přístupu je bohužel strategie-na prvním místě jsou fotoaparáty?Což nechápu,nebot svoje čipy dodávají konkurenci a a te vyladí lépe než Sony-no je to podle mého chyba,nicméně je to jejich věc,už z toho důvodu očekávám co předvede XZ2 Premium,tady už bude duální foták,tady už Sony pochopilo,že musí trochu to své konzervativní myšlení překročit.Jsem tedy zvědav co Nová lod přinese.
Tomason
No starší modely fotily hůř než konkurence, ale XA2 a XZ2 už fotí velmi dobře, mrkněte třeba na xperia.cz kde jsou k těmto modelům fotky ke stažení v originál rozlišení.
Handerk
Nevim když jsem nedavno porovnával fotografie z iphonu 8 a XZ1 byla na tom xperia co se týče focení a natáčení videa úplně mnohem lépe nez apple, jelikož xz1ku vlastním měl jsem s cim srovnat, cekal jsem ze apple bude na výši ale neni tomu tak xperia ho hravě překonává upřímně jsem to ale necekal neboť nejsem zcela s fotografiemi z xperie spokojen, nicméně když jsem videl fotografie z applu uvědomil jsem ze z techto miniaturnich fotočipu nedostane uz nikdo víc.. Byl jsem ale mile překvapen ze xperia necekane foti i nataci mnohem lépe,
To ze ma xperia nudne prostredí se muze někomu pozdávat.. Ale funkci ma mnoho nejdou totiž na prvni pohled vidět, kromě toho me nikdy neprislo od sony nudne ci bez funkci, me spíš přišlo jednoduché a elegantni na rozdil treba od samsungu nebo huawei které mají pár zbytecnych funkci navíc ale nehezkou preplacanou zasekavajici se nadstavbu která jen zdrzuje telefin od aktulizaci.. Mimochodem sony co se týče aktulizaci je nejrychlejší výrobce který ma updaty nejdříve ze všech kromě google http://www.xperiablog.net/2018/06/18/sony-mobile-is-the-fastest-oem-to-provide-firmware-updates/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze