Xperia neo se začíná prodávat v Evropě (aktualizováno)

4

Novou xperii Neo jsem pro vás již před nedávnou dobou otestovali, jedná se o velmi zajímavé a nadějné zařízení. Bohužel výrobce si ale dává na čas s jeho uvedením na trh. Konečně ale nastává obrat k lepšímu, během následujícího měsíce se Neo dostane do prodeje.

Sony Ericsson Xperia neo - oficiální fotografie

Sony Ericsson xperia Neo je nepřímým nástupcem Vivazu a o jen o chlup hůře vybavený než další kolega ze stáje arc. Tato novinka nabídne 4" dotykový kapacitní displej s rozlišením 480 x 854 bodů a zobrazovací technologií BRAVIA. Tělo novinky je vyhotoveno z plastových materiálů, zadní strana je ozdobena optikou 8 MPx fotoaparátu s technologií Exmor R. Další kapitolou je jednojádrový procesor Snapdragon s pamětí RAM 512 MB. Mezi největší klady novinky patří vyladěná ROMka nesoucí Android 2.3 Gingerbread.

TIP: Čtěte Recenze Sony Ericsson Xperia neo – Vivaz ovládnutý Androidem

Novinku jsme pro vás otestovali již v dubnu. V následujícím měsíci se měl neo již dostat do prodeje, původně tomu mělo být dokonce již v dubnu. Z nepochopitelných důvodů se výrobce oháněl katastrofou v Japonsku, byl odložen prodej jak Xperie neo tak i arcu. Po dlouhých měsících končí čekání a v příštím měsíci by se měl začít s distribucí na lokální trhy a dočkat by se měl i náš tuzemský trh. Především první červencový týden vstoupí neo na nizozemské, britské a italské trhy.

Aktualizováno

Britské zastoupení Vodafone právě oznámilo, že do prodeje se jako první dostane červená varianta Xperie neo. Prozatimní právo na její prodej má pouze zastoupení Vodafone, ve volné distribuce zatím nebude možné neo zakoupit.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Kuba
Konečně...
aege
Ještě kdy dorazí a zda vůbec Pro do Čech?!
Canon se prý také vyrábí v Japonsku,jak jsem se dočetla,a už výpadek pro Evropu plně pokryl.
Proč to samé nelze říci o SE ?
JohnyAsbest
za srandovní zmínku určitě stojí nápis v OFICIÁLNÍM OBCHODĚ SONY ERICSSON CZ:

http://obchod.sonyericsson.cz/sony-ericsson-mt15i-neo-silver

"JIŽ NENÍ K DISPOZICI".

Tak nevím, co tím autor na ofiko stránkách myslel............a nebo, že by neznal význam slov ?
Milhi
Mám nemalé tušení že SE s tímto modelem ujel vlak :-( pro mě určítě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze