Sony Ericssony v nových barvách: Xperia PLAY orange a arc white

2

Přijde vám černá nebo šedá barva telefonu stereotypní a nudná? Výrobce Sony Ericsson možná u svých dvou top modelů Xperia PLAY a Xperia arc nabídne nové barevné varianty. Dočkáme se oranžové herní Xperie PLAY či bílé Xperie arc?

Výrobci mobilních telefonů dnes při prodeji svých jednotlivých modelů nespoléhají jen na základní barevné varianty. Ke spokojenosti nás zákazníků se čím dál často setkáváme s telefony, jejichž "schránka" není oděna pouze do standardních odstínů černé či šedé. Dnes již není vzácností ani růžový odstín, o čemž nás nedávno přesvědčila i Nokia N8 (má již šest barevných variant). Barevností získávají telefony úplně jiný nádech a v dosti případech model více zatraktivní.

Čtěte: Nokia N8 nově i v růžové: oficiální fotografie (aktualizováno)

Zahraniční zdroje uveřejnily sérii snímků zachycující dva modely Sony Ericssonu v nových barevných variantách. Jak by se vám líbil Sony Ericsson Xperia arc v bílém kabátě? Na prezentovaných snímcích z Asie si můžeme udělat obrázek, jak to tomuto štíhlému a designově povedenému modelu v bílé sluší. Připomeňme, že na trhu se nyní prodává tento telefon s displejem BRAVIA prozatím jen v kombinacích Midnight Blue (temně modrá) a Misty Silver (stříbrná). Bílá přináší tenkému tělu svěží vzhled a určitě vzbudí pozornost.

Čtěte: Recenze Sony Ericsson Xperia arc: fešák s výkonem

Sony Ericsson Xperia arc v bílém provedení

Herní nadšence by mohla nalákat i oranžová varianta prvního Playstation telefonu Xperia PLAY. Tento multimediální smartphone s herními ovladači si můžete na trhu zakoupit pouze v černé a bílé variantě. Ze snímku je patrné, že oranžová by mohla telefon příjemně oživit.

Čtěte: Recenze Sony Ericsson Xperia PLAY: recenze herního krále

Sony Ericsson Xperia PLAY v oranžové

Na řadě je otázka, zda se skutečně setkáme s těmito barevnými kombinacemi na našem či vůbec i světovém trhu a nejde pouze o ukázku možností výrobce. Nezbývá, než si počkat. Co říkáte na snahu výrobců přinášet nové a nové barevné varianty u telefonů? Dáváte přednost klasickým tmavším barvám nebo občas zkusíte i nějaký ten netradiční barevný odstín?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Rudy
Xperia ARC pokládám za jeden z nejkrásnějších mobilů co je momentálně k sehnání. Byl jsem hodně na vážkách když sem se rozhodoval mezi ní a SGS2. Nakonec galaxy, ale na tuhle krásnou mršku jen tak nezapomenu. :D
xsarahdi
tak tak...Sonyericsson asi ako jediný zamestnáva aj dizajnérov....narozdiel od napr. takému Samsungu aj keď u nich je výhoda niekde inde...:)

SE GOO

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze