Sony Ericsson Nozomi: první živé foto (aktualizováno)

Sony Ericsson Nozomi se stále nedočkal svého oficiálního představení. Útěchou jsou opět další informace, které vypluly na povrch. V první řadě se bude jednat o top zařízení výrobce pro příští rok. Nozomi přijde na trh s dvoujádrovým procesorem a dotykovým displejem, jenž se bude honosit HD rozlišením.

Uniká oficiální render – Aktualizováno 1.12.2011

Po hrstce specifikací a živých fotografií na internet uniká další žhavá informace. Tentokrát se jedná o oficiální render přístroje Sony Ericsson Nozomi. Bohužel není možné s jistotou říci, že se nejedná o podvrh, takže obrázek berme jako menší spekulaci. Alespoň do té doby, než roušku tajemství odsune sám výrobce.

Obrázek je velmi malý a jediné, co z nej lze vyčíst je podoba designu s nedávno uniklými živými obrázky a tenounké tělo, které novému modelu rozhodně sluší. Na displeji je možné vidět úvodní obrazovku systému Android ve verzi Ice Cream Sandwich, což bylo odhaleno již dříve. Jak se vám render líbí?

První živé fotografie - 6.11.2011

Na internetu se objevily první živé fotografie modelu Nozomi. V celkovém designu přístroje vyniká zajímavá podsvětlená spodní linka, ve které jsou integrovány i ovládací tlačítka. Spolu s uniklými fotografiemi byly potvrzeny i některé již dříve známé specifikace, jako je dvoujádrový procesor nebo displej s HD 720p rozlišením. Přístroj ponese systémové označení LT26i. Prototyp na fotografiích zatím běží na OS Android verze 2.3.5, nicméně do prodeje by měl jít Sony Ericsson Nozomi s nejnovější verzí s označením Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Oficiální představení se očekává buď v Las Vegas na CES 2011, nebo v Barceloně na blížícím se Mobile World Congress 2011.

Původní informace z 5.9.2011

Sony Ericsson Xperia Nozomi bude následovníkem dnes prodávané Xperie arc S. Dnešní top zařízení výrobce Sony Ericsson pro letošní rok bývají kritizovány pro nedostatečnou výbavu v porovnání s konkurencí. Vytýkána je hlavně absence dvoujádrového procesoru. Xperia Nozomi všechny výtky vyslyšela a přidává další technologické skvosty. Nové informace ohledně Nozomi potvrzují přítomnost dvoujádrového procesoru taktovaného na frekvenci 1,5 GHz s dostatečnou pamětí RAM, která umlčí všechny kritiky, její hodnota je 1 GB.

Sony Ericsson Xperia arc - oficiální fotografie
TIP: Čtěte recenzi Recenze Sony Ericsson Xperia arc – Fešák s výkonem

Vedle velké interní paměti 32 GB můžeme očekávat 4,3 palcový dotykový displej s velmi jemným rozlišením: 1 280 × 720 bodů. Z toho nám vychází jemnost displeje 342 ppi, což překoná i jemnost displeje iPhonu 4 (326 ppi), jenž je nyní synonymem pro nejjemnější rastr mezi mobilními telefony. Další inovací je kompatibilita s nejnovějším formátem SIM karet "micro SIM". Nozomi díky čipu NFC poslouží jako prostředek pro placení na platebních terminálech nebo pro spárování s jinými zařízeními. Pod zadním krytem konečně nalezneme přiměřenou baterii odpovídající funkcím zařízení, baterie nabídne kapacitu 1 750 mAh.

Sony Ericsson Xperia arc S - oficiální fotografie
TIP: Čtěte představení Vylepšený Sony Xperia arc S nabídne 1,4 GHz procesor

Vlajková loď by se měla začít prodávat příští rok na jaře roku 2012, za dosud nestanovenou cenu. Jak se vám tato novinka líbí? Co říkáte na její funkční výbavu? Podělte se s námi o vaše dojmy v diskuzi níže.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
FIlip
Konecne nejaky opravdu vykonny telefon os SE. jenom je skoda ze az bude uveden nebude uz to takova pecko.kdyz uz se ted objevuji prvni ctyrjadra a podobne.prijde mi ze SE zase ujizdi vlak.
Jakub
Já nevidím důvod proč neustále navyšovat počet jader je to k ničemu, to je jak když byla nedávno válka který výrobce bude mít víc Mpx.. Sony si jede svou vlastní cestou originálnální, spolehlivé, a asi nejhezčí telefony na trhu. To mi úplně stačí abych si od nich telefon koupil
Al Pacino
SE Xperia arc forever
Feny
Mě připomíná HTC Touch Diamond 2... zatím se mi Arc (S) líbí více.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze