Vylepšený Sony Xperia arc S nabídne 1,4 GHz procesor

13

Sony Ericsson dnes na výstavě IFA 2011 v Berlíně představil inovovaný model Xperia arc S. Žádných velkých změna jsme se ale nedočkali. Tou hlavní je rychlejší procesor a těšit se můžeme také na nový Android nebo drobná softwarová vylepšení.

Nejhlavnějším vylepšením je nasazení rychlejšího, 1,4 GHz procesoru Qualcomm Snapdragon MSM8255. Další novinkou je funkce 3D Panorama, telefon však nedostal do vínku druhou kamerku a vše se tedy bude odehrávat pouze za pomoci softwarových úprav. Novinka přinese Android 2.3.4. Díky rychlejšímu procesoru je údajně Xperia arc S o 25 % rychlejší při práci s médii a spuštění fotoaparátu a o 20 % je rychlejší načítání webových stránek oproti původnímu modelu Xperia arc.

Sony Ericsson Xperia arc S bude dostupný na vybraných trzích ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku. Novinkou jsou také nová barevná provedení. Xperia arc S totiž bude k dispozici v bílém, černém, stříbrném, modrém a růžovém barevném provedení.

Zdroje: sonyericsson.com

Diskuze ke článku
Jakub
Krásná, opravdu stéle nejkrásnější telefon co se prodává... tedy podle mě.
pudl
souhlas, nejpovedenější mobil současnosti, výbavou, designem, provedením. O softwaru pomlčím, Android je stále a ještě dlouho zůstane jakýmsi nesourodým chumáčem různorodých z maximální většiny absolutně nesmyslných a nepotřebných aplikací, což je hodně ale hodně nepřehledné. Android se mi zajídá............. Nevím, čekám na Mango jako na smilování.
Pepan
Tak toto Sony riadne pohnojilo. Nechcel by som byt clovekom co si nedavno kupil novinku Sony Xperia arc s 1 GHz procesorom.
Macik
Četl jsem, že není problém přetaktovat původní arc. I mnohem víc než na 1,4 GHz. Takže jde spíš o ty barvy jak píše Jakub :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze