Tajný Sony Ericsson Xperia duo na další fotografii (aktualizováno)

Současně prodávající se elitní modely Xperie neo, arc či Play se mohou začít obávat o své posty. Podle prvotních informací je brzo sesadí nová vlajková loď. Dočkáme se větší úhlopříčky dotykového displeje a možná i dvoujádra?

Aktualizováno 13.7.2011 - nové fotografie

Na známém čínském fóru IT168.com se objevila tisková fotografie chystané vlajkové lodi výrobce - modelu Xperia Duo. Do jisté míry však fotografie vypadá také jako počítačový render některého zapáleného fanouška, vytvořený podle dřívějších uniklých snímků. Společně se snímkem uniklo i další informace o zařízení, z nichž ale některé zní vcelku neuvěřitelně.

Novinka by měla disponovat 1,4 GHz dvoujádrovým procesorem (Qualcomm MSM8260 neb ST-Ericsson U8500 či A9500), 4,5 palcovým displejem s qHD rozlišením a nebo 12 Mpx fotoaparátem s novým Exmor R CMOS čipem. Navrch přidává 1,5 GB RAM a 8 GB interní paměti. Pokud vám už nyní zní zařízení až příliš ideálně, dodáme jednu těžko uvěřitelnou vlastnost. Novinka by údajně měla disponovat baterií s vysokou kapacitou 2500 mAh. Představení bychom se měli údajně dočkat v blízké době, k uvedení na trh má dojít začátkem podzimu.

Původní informace z 22.6.2011

Xperia duo?

Nová vlajková loď by se měla začít prodávat pod označením Xperia duo, označení ovšem není finální. Vlastnosti a specifikace novinky jsou zahaleny pod rouškou tajemství. Dokonce i její design zatím není stoprocentně potvrzený. Co se týče výbavy, z mnoha věrohodných zdrojů slyšíme, že ve výbavě nebude chybět dvoujádrový procesor. Dotykový displej se "roztáhne" a využije tak plochu přední části telefonu. Díky této změně lze očekávat větší úhlopříčku. Odhaduje se velikost kolem 4,5 palce. Další změnou může být lehce poupravené uživatelské prostředí, jiné widgety. O fotoaparátu a jeho rozlišení je zatím předčasné hovořit, chybět by ale neměla technologie Exmor R.

Sony Ericsson Xperia arc - oficiální fotografie
TIP: Čtěte Recenze Sony Ericsson Xperia arc: fešák s výkonem

Jak se vám novinka podle zatím kusých informací líbí? Uvítali byste dvoujádrové zařízení? Co říkáte na větší úhlopříčku dotykového displeje? Samozřejmě zatím není výrobcem nic oficiální potvrzeno, může se jednat o přání některého z nadšených uživatelů či zdařilé grafické dílo.

Zdroje: engadget.com, unwiredview.com, phonearena.com, sebbs.it168.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Pepa
a od predstaveni do prodeje ubehne minimalne 12 mesicu... SE si skodi sam. tolik skvelych pristroju predstavil a sam to pohrbi jejich oficialni dostupnosti... mne opravdu zajima Pro a Mini Pro, ale kdovi, kdy tady budou a konkurence nespi, ze...
JohnyAsbest
osobně mám Xperii arc, absolutní pošušňání. Ale už se projevuje ten velký displej 4,2 palce, který není možno plně při držení v ruce obsáhnout, tak nevím, když má mít tento 4,5 palce a současné největší jsou 4,3 palce, a Acer Iconia Smart dokonce 4,8 palce, a Dell Streak mini už 5 palců, kam to dospěje. Ruce jako lopaty nemáme.
Daff.cz
Bylo by to super, hned bych pro nej sel... Ale nesmel by to byt SE kdyby skvele zarizeni nezabil prestrelonou cenou a prodlevou mezi predstavenim a uvedenim do prodeje s nekyma trapnyma vymluvama... Takze asi tak...
Focusx
To bude mobilní telefon/PC, který nebude mít konkurenci, za nejdůležitější ale pokládám použití 2500 mAh baterky. Doufám, že bude i ve verzi pro Windows Mango, teď nejlepší OS mezi mobily.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze