Sony Ericsson letos představí ještě minimálně 4 další telefony

3

Sony Ericsson pro letošní rok neřekl poslední slovo ohledně dosud představených novinek. V průběhu roku plánuje uvést minimálně ještě další čtyři novinky, jako první v řadě se dočkají zákazníci za velkou louží v USA.

Podle slov více prezidenta Berta Nordberga plánuje Sony Ericsson v letošním roce uvést minimálně čtyři novinky, které vstoupí jako první na půdu USA. Zda se novinky dostanou i do Evropy, není jasné. Zatím ani nevíme, o jaké modely se bude jednat, ale můžeme spekulovat nad tím, že minimálně jeden nebo dva modely by mohly postrádat dotykový displej. Důvod je jasný. Modely jako Elm, Hazel začnou v roce 2011 dosluhovat a o modelu W995, jehož výroba skončila, nemluvě. Představení nástupci jsou zatím navíc v nedohlednu.

Sony Ericsson na nedávném kongresu MWC v Barceloně představil velmi zajímavé novinky, které mají jeden společný znak, a tím je platforma Android. Těšit se můžeme například na nástupce Xperie X10, model arc. Dále na hudební konzoli kříženou s telefonem - Xperii PLAY, na nástupce Vivazu - model Xperia neo, a nebo její verzi s hardwarovou QWERTY klávesnicí - Xperia Pro.

Čtěte: Nové Sony Ericssony naživo: první dojmy, živé fotografie

Sony Ericsson Xperia ARC

Sony Ericsson Xperia ARC
Čtěte: Sony Ericsson Xperia Arc: štíhlý Android s HDMI

Sony Ericsson Xperia Play

Sony Ericsson Xperia Play
Čtěte: Sony Ericsson Xperia PLAY: nastává doba herní

Sony Ericsson Xperia Neo

Sony Ericsson Xperia Neo
Čtěte: Sony Ericsson Xperia neo: Vivaz ala Android s HDMI

Sony Ericsson Xperia Pro

Sony Ericsson Xperia Pro
Čtěte: Sony Ericsson Xperia pro: pořádný Android s klávesnicí

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
to je sice hezké, ale co ty šílené ceny ? skoro 15 klacků za Arc ??? kde je srovnání s televizorem, kde je srovnání s hifi věží, kde je srovnání s chladničkou apod. ?kdo zdůvodní ty šílené a přemrštěné ceny ? a nejen u Arc, ale i u N8, SGS, HTC Desire 2, atd, atd. ?
daemon
Hele zase nepřeháněj Arc je v ČR nejlevněji (asi předprodej) za necelejch 13 tyček. Ale i tak máš pravdu všechny new telefony dost zdražujou :(
luneta
sú veľmi drahé, ale vyzerajú fakt dobre! ten xperia neo v bordovej farbe...wooooowwwww :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze