Sledujte mobilecast #special! Povíme si vše o Honoru Magic4 Lite, bude se i soutěžit

2
Sledujte mobilecast #special! Povíme si vše o Honoru Magic4 Lite, bude se i soutěžit
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již dnes můžete sledovat mobilecast #special, tentokrát na vlně s Honorem
  • Podrobně se pobavíme o novince Honor Magic4 Lite
  • Dostane se i na lákavou soutěž
  • Startujeme v 16:00 a zadání soutěžní otázky naleznete jen a pouze v on-line streamu

Honor o sobě v posledních dnech dává vědět povedenou novinkou střední třídy Magic4 Lite, které pochopitelně nechybí ani Služby Google Play. A protože si o novinkách rádi povídáme s vámi, našimi čtenáři a diváky, již dnes se můžete těšit na další speciální díl mobilecastu. Ten bude tentokrát zasvěcen právě novince od Honoru. A jak už dobře víte, neobejde se to bez pořádné soutěže. A i tentokrát opravdu lákavé, hrát totiž budeme právě o novinku v podobě Honoru Magic4 Lite.

Abyste mohli soutěžit, budete nás muset sledovat, právě v zítřejším mobilecastu #special zazní i soutěžní otázka. Tu zadáte do formuláře v samostatném článku, který se na webu mobilenet.cz objeví krátce před startem samotného přenosu. Čekání si prozatím můžete zkrátit prvními dojmy z této novinky, podívat se můžete také na fototest.

Jak už možná víte, ten, kdo sleduje mobilecast naživo, má šanci na výhru mnohem vyšší. V tomto případě trojnásobnou. Pokud tedy budete sledovat náš pořad živě, výhra bude mnohem pravděpodobnější. Partnerem mobilecastu #special je společnost Honor. Pokud vás k novince něco zajímá, ptejte se v diskuzi pod článkem. Pořadem mobilecast #special vás budou dnes od 16:00 hod. provázet stálice v podobě Petra Vojtěcha a Ioannise Papadopoulose. Těšíme se na vás!

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
Tomáš Pacal
Tomáš Pacal
Děkuji za pěknou recenzi! Opravdu se mi líbí, jak se Honor s otázkou telefonu za 7K popasoval. Co na telefonu nejvíce oceňuji je zvýšená odolnost, přeci jen né každý sedíme celé dny v kanceláři.
Oscar Kopečný
Oscar Kopečný
Jsem vážně zvědav na to SW doplňování RAM, stejně jako na ten 120Hz IPS displej. Telefon mám objednaný a už se na něj nemůžu dočkat!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze