Šikovný ukazatel baterie nejen pro fanoušky výřezů displeje

Android aplikace týdne
4
Šikovný ukazatel baterie nejen pro fanoušky výřezů displeje
  • Aplikace Battery Meter Overlay umístí přehledný ukazatel baterie přímo do notifikační lišty
  • Na výběr je několik druhů zobrazení a změnit můžete i pozadí či barvy ukazatele
  • Stáhnout si můžete aplikaci zadarmo, avšak až za 55 korun dostanete užitečné možnosti navíc

Telefony Essential Phone a iPhone X letos na mnoho lidí zapůsobily svými zvláštními výřezy v displeji. Byť se mnohým tento vzhled nelíbí, najde se i nemalé číslo takových, kterým se naopak takové originální řešení zamlouvá. Pro nejen takové z vás je určená právě dnešní aplikace, díky které už svá zbývající procenta baterie jen tak nepřehlédnete.

Battery Meter Overlay – Aplikace týdne

Battery Meter Overlay je velmi jednoduchá aplikace, která si nepotrpí na fešný design či nepřeberné množství nastavení. Důležité je, že po jejím zapnutí se vám ukáže úplně nahoře uprostřed obrazovky pěkně zpracovaný ukazatel baterie. U něj si můžete vybrat ze čtyř typů vzhledů a zvolit je možné i pozadí. U bezrámečkových AMOLED panelů tak může vypadat dobře černé, hodit se může i bílé a řada uživatelů ocení nepochybně především průhledné pozadí.

Battery Meter Overlay

Důležitá je poté možnost nechat aplikaci překrývat notifikační lištu, díky čemuž ukazatel přirozeně zapadne mezi ostatní ikonky. Upravit lze také, od kolika procent bude ukazatel měnit svou barvu do žluté či alarmující červené. Tyto možnosti dostanete zadarmo, ale až po drobném příplatku 55 korun se vám odemknou nesmírně užitečné možnosti.

Battery Meter Overlay

Jelikož ukazatel pouze překrývá lištu a není její součástí, může se stát, že se vám budou překrývat normální ikonky v liště s procenty baterie. Právě proto se hodí připlatit si za Pro verzi, která vám umožní přemístit ukazatel tam, kde vám nebude nikdy vadit. Stejně příjemné je rovněž odemčení úprav barev ukazatele a jeho textu.

Battery Meter Overlay

Barvičkami jsme už však funkce vyčerpali na maximum. Jedná se zkrátka o malou aplikaci, která určitě není pro každého, ale pokud vás alespoň trochu zaujala, dejte jí šanci a zdarma si ji stáhněte. Třeba vás mile překvapí stejně jako mě.

Stáhnout Battery Meter Overlay

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.

ASUS ZenFone 4 Logo
Diskuze ke článku
ty
a není lepší telefon co i v zátěži dá 24 hodin jak nahánět indikátor po displeji? :-D
Nick Cave
používám více než měsíc, maximální spokojenost :)
haha
miste tehle kraviny radeji výchozí apku v mobilu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze