Samsung představuje hromadu novinek. Sledujte přímý přenos on-line

Samsung představuje hromadu novinek. Sledujte přímý přenos on-line
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Představí se nová generace ohebného dua Fold a Flip
  • Dočkáme se i nové řady tabletů
  • Chybět nebudou ani dva modely chytrých hodinek
  • Přenos začíná ve 12:00 hodin

Velký den pro Samsung opět nadešel a již za pár hodin proběhne akce s názvem Unpacked. Ta se vůbec poprvé koná na domácí půdě v jihokorejském Soulu. Samsung si přichystal opravdu hromadu novinek a je tak nejvyšší čas si přiblížit, na co se můžeme těšit.

Jaké novinky se očekávají?

V prvé řadě dojde k představení nových ohebných telefonů, a to rovnou z obou řad, které Samsung ve svém portfoliu má. Nejvíce očekávaný je zřejmě Galaxy Z Flip5, u kterého bude nasazen velký venkovní displej, a to po vzoru některých konkurentů. O pozornost se však přihlásí i Galaxy Z Fold5, který vždy míří do role nejlépe vybaveného telefonu s ohebným displejem.

Kromě telefonů si Samsung připravil také tablety, zřejmě hned tři. Dojde k odhalení Galaxy Tabů S9, Tab S9+ a Tab S9 Ultra, které se primárně mají lišit velikostí displeje. Letošním tahákem by měla být zvýšená odolnost proti vodě, která se doposud u standardních tabletů neobjevila.

Výčet novinek by dle všeho měly ukončit nové chytré hodinky Galaxy Watch6 hned ve dvou verzích a dohromady čtyřech velikostních variantách. Vybrat by si tak měl téměř každý.

Jak tiskovku sledovat?

Tisková konference, respektive přímý přenos z ní, začíná ve 12:00 hodin SELČ. Sledovat jej můžete z pohodlí vašeho domova skrze YouTube. On-line přenos je již nyní vložen níže v tomto článku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze