Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch6 se blíží. V jakých velikostech dorazí?

2× aktualizováno
Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch6 se blíží. V jakých velikostech dorazí?
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Uhlopříčka Galaxy Watch6 Classic má činit 1,47"
  • Údajně bychom se mohli dočkat i zaobleného zobrazovacího panelu
  • Premiéra proběhne koncem července

Aktualizováno 19. 7. 2023

Další generace chytrých hodinek od Samsungu se představí již za dva týdny. Dnes se skrze Twitter účet BullsLab Jay dozvídáme o konkrétních velikostech chytrých hodinek. Model Galaxy Watch6 bude v nabídce ve 40mm a 44mm variantě, zatímco Galaxy Watch6 Classic budou o něco větší, vybírat bude možné ze 43mm a 47mm varianty. V obou případech budete moci sáhnout i modelech s LTE, které doplní základní typy s Wi-Fi.


Aktualizováno 24. 5. 2023

O chytrých hodinkách Samsung Galaxy Watch6 se díky mysmartprice.com dozvídáme další informace, respektive máme možnost hodinky prvně vidět. Uniklé rendery potvrzují návrat otočné lunety, stvrzuje se tak, že varianta Watch6 Classic bude prémiovým modelem. Očekává se 1,47" AMOLED displej s jemným rozlišením 470 × 470 pixelů. Kromě lunety a dotykového displeje se dostane rovněž na dvojici kláves na pravé straně. Představení by mohlo proběhnout koncem července.

Samsung Galaxy Watch6

Původní informace ze 4. 4. 2023

Připravovaná série Galaxy Watch6 by měla podle osvědčeného „leakstera“ přinést vcelku zásadní inovaci v podobě většího displeje. Novější hodinky Galaxy počínaje modelem Watch3 a Galaxy Watch5 Pro konče, měly (u největšího provedení) vždy maximálně 1,4", to by se však nyní mělo změnit.


Chystaná řada Galaxy Watch6, konkrétně provedení Classic, které má nahradit model s označením Pro, má mít displej o velikosti 1,47" a v souvislosti s tím rovněž vyšší rozlišení než dosavadních 450 × 450 pixelů. Z další výbavy bychom se údajně mohli dočkat monitoringu hladiny koncentrace glukózy v krvi uživatele, ale také zaoblení displeje.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze