Samsung Galaxy S III dorazí zřejmě v květnu, bude tenký jen 7 mm

9

Nástupce populárního modelu Galaxy S II je už očekáván a internet týden co týden rozvíří nová vlna spekulací a informací. Podle těch nejnovějších by se nová vlajková loď měla začít prodávat v květnu a kromě špičkové výbavy zaujme také extrémně tenkým tělem.

Již minulý týden Samsung oficiálně potvrdil, že model Galaxy S III nebude představen v únoru na MWC v Barceloně a dá si ještě načas. Podle nejnovějších informací, které přinesl poměrně dobře informovaný korejský server Electronic Times News by se nástupce současného dobře prodávaného modelu Galaxy S II měl začít prodávat v květnu. Otázkou však zůstává, zda je myšlen začátek prodeje v Koreji nebo mezinárodní vstup na trh.

Samsung Galaxy S II se ještě pár měsíců o své místo bát nemusí

Korejský server rovněž uvádí, že nový telefon výrazně zhubne a v pase bude mít pouze 7 milimetrů, což je o 1,49 milimetru méně, než má nyní Samsung Galaxy S II. Ani takto malá tloušťka však nepřekoná světového rekordmana, kterým je supertenký Huawei Ascend P1 S s tloušťkou pouze 6,68 milimetru. Zdroje rovněž uvádějí, že modul 8 Mpx fotoaparátu u Galaxy S III bude opět vystupovat nad okolní povrch a telefon tak bude ve skutečnosti mírně tlustší.

TIP: přečtěte si naši recenzi Samsungu Galaxy S II

Nový Samsung Galaxy S III by měl být jen o málo tlustší, než nejtenčí Huawei Ascend P1 S

Podle nejnovějších informací francouzského serveru FrAndroid rozeslalo francouzské zastoupení Samsungu novinářům pozvánku na tiskovou konferenci konanou dne 22. března 2012, což by plně odpovídalo jak oficiálně potvrzeným informacím, tak spekulacím o květnovém zahájení prodeje. Také se však může jednat pouze o lokální akci, která se Samsungem Galaxy S III vůbec nesouvisí. Tuto informaci je tak nutno brát se značnou rezervou.

Bude 22. března představen Galaxy S III nebo něco zcela jiného?

Nový Samsung Galaxy S III má disponovat 4,3 palcovým displejem s HD rozlišením, 4 jádrovým procesorem a 8 Mpx fotoaparátem. Přední kamera nad displejem má mít rozlišení 2 megapixely. Zda se informace potvrdí, se dozvíme zřejmě v březnu při oficiálním představení telefonu.

A co vy, jakou výbavu byste si přáli v novém Galaxy S III?

Zdroje: etnews.com, translate.google.com, bgr.com

Diskuze ke článku
H
A co vy, jakou výbavu byste si přáli v novém Galaxy S III?

Hlavně 3500 mAh baterii...
Norek
OMG kdy se konečně přestanou výrobci(hlavně Samsung) honit za nesmyslnou tenkostí na úkor ergonomie a hlavně baterie? To snad za chvíli bude u telefonů jedinný uváděný parametr tloušťka?
Bob
Už vim v čem ho konkurence rozcupuje :DDD
Marek
Proč rovnou nevyrobí smartphone s 8 jádrama, tenký 0.2 mm a displejem 5 palcu?...:D achjo...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze