Oficiálně: Samsung Galaxy S III na MWC nebude, představí se později

11

Po dřívějších spekulacích nám přichází oficiální potvrzení od výrobce. Očekávaný model Galaxy S III se na výstavě MWC v Barceloně opravdu neobjeví a místo toho počká na svou vlastní prezentaci, jenž se uskuteční o něco později.

Co přesně společnost k tomuto kroku donutilo jasné není, může se to ale týkat několika důvodů. Zdržení výrobního procesu je velmi nepravděpodobné a vypadá to spíše na přání více chystaný přístroj zviditelnit, což na přeplněné výstavě MWC nebude tak úplně možné. Svá vlastní událost nahraje do karet nejen společnosti, ale i chtivým zákazníkům a připraví Galaxy S III na vydání v letních měsících.

„Samsung se těší na představení a demonstraci svých nových mobilních produktů na Mobile World Congress 2012. Nástupce smartphonu Galaxy S2 bude poprvé odhalen na jiné události v první polovině letošního roku, blíže komerční dostupnosti produktu. Samsung je i nadále zavázán nabízet zákazníkům ty nejlepší mobilní zážitky na světě,“ píše se v oficiálním prohlášení.

Pokud jste pak náhodou zapomněli, ve stejnou dobu by mohl spatřit světlo světa také spekulovaný iPhone 5, se kterým chce jít Samsung dost možná do ringu. Souboj Galaxy III a páté generace iPhonu by mohl být zajisté zajímavý.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Alfréd
jsou v konci s dechem. Asi zapomněli, že mobily jsou také SONY, NOKIA, HTC forever - design, kvalita, materiály. Samsung nikdy více.
Petr
Nesouhlasím...SONY s Xperia S dorovnává krok s konkurencí. HTC má sice kvalitní materiály ale to jejich zasekaný prostředí a pořád jen S-LCD se s Samsungem galaxy S2 nemůže srovnávat... Myslim si, že Samsung opět nezaváhá a představí jeden z nejlepších smartphonů v roce 2012
Jura
Jen mne zaráží, proč zde lidé nenadáví, když už se zase zpozdil a pořád odkládají představení? Být to jiná značka (nebo nebýt to Android), tak už je diskuze plná nadávek a urážek.
drago7744
ja cakam. bud SONY xperia alebo SAMSUNG GALAXI S III ,ktory bude prvy na trhu, ten si kupim. JA NEBUDEN CAKAT NA ICH URACENIE

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze