Huawei Honor 2 oficiálně: HD displej, čtyři jádra a Android ICS

16

Původní model Huawei Honor rozhodně neudělal žádnou díru do světa, jednalo se však o příjemný smartphone s dobrou výdrží a pěkným designem. Čínský výrobce ale nehodlá zastavovat a ke konci letošního roku se tamní trh dočká nástupce, který už z hlediska specifikací neudělá žádné kompromisy.

Druhá generace má přinést vylepšení takřka na všech frontách. Po jednojádrovém procesoru přichází K3V2 se čtyřmi jádry, taktovanými na 1,4 GHz, zvyšuje se i operační paměť. Standardní verze bude mít 1 GB RAM, Huawei ale vyrobí i omezené množstí s 2 GB RAM.

TIP: Přečtěte si recenzi na předchůdce Huawei Honor.

Zleva nový Honor 2, zprava původní Honor

Chybět nebude ani 4,5 palcový IPS displej s HD rozlišením, což je opět krok kupředu oproti předchůdci, který nabízel rozlišení jen 854 x 480 pixelů. Balíček skvělého hardwaru uzavírá 8 Mpx fotoaparát, 1,3 Mpx přední kamerka, 8 GB interního úložiště, slot pro paměťové karty microSD, baterie o kapacitě 2230 mAh a Android 4.0 Ice Cream Sandwich s vlastním uživatelským prostředím. Urazit by neměl ani design, který se drží uhlazeného a čistého stylu.

Huawei zatím neoznámil Honor 2 pro mezinárodní trh, v současné době se tedy smartphone připravuje na začátek listopadu pouze pro Čínu, navíc za velmi příjemnou cenu, která se pohybuje cca na hranici 300 dolarů, tedy v přepočtu 6000 korun. Doufejme, že se přístroje dočkáme i za hranicemi Číny, šanci na úspěch rozhodně má.

Zdroje: androidauthority.com

Diskuze ke článku
Nobodyknows
No v Číně za v přepočtu za 6000 tady tak 8000
Karl
Kdyby 8
Nevesta.na.Hrasku
Pokud to u nás nezaříznou cenou, tak to bude pecka. :) A co NFC?
radimone
Stejni kopiraci jako samsung

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze