Asus Eee Pad Transformer bude zřejmě první s Androidem 4.0

Před pár dny byla světu oficiálně odhalena nejnovější verze operačního systému Android 4.0 s přídomkem Ice Cream Sandwich. Kdy se dočkáme masového rozšíření "zmrzlinového sendviče" zatím není přesně známo, Asus Eee Transformer by však mohl být jedním z prvních tabletů s tímto OS.

Informaci, že Asus Eee Pad Transformer dostane update na Android 4.0 Ice Cream Sandwich potvrdilo samo vedení Asusu. Update by měl být podle jejich slov dostupný "soon", což je jak známo velmi relativní časový údaj. Ovšem vzhledem k rychlosti, v jaké Asus updatoval Eee Pad Transformer na Android 3.2, by to nemuselo být prázdné slovo. Tento fakt by mohl udělat z oblíbeného tabletu ještě "žhavější" zboží.

Asus Eee Pad Transformer

Připomeňme si, že Asus Eee Pad Transformer na trhu zaujal především faktem, že je dodáván společně s odnímatelnou klávesnicí. Díky tomu se Asus Eee Pad Transformer tváří naoko jako klasický notebook, rozdíl poznáte až po zapnutí, kdy se na displeji zobrazí prostředí operačního systému Android. V klávesnici je navíc integrována přídavná baterie, která propůjčuje tabletu slušnou dávku elektrické energie navíc.

TIP! Přečtěte si naše preview Samsung Galaxy Nexus: třetí Google s novým Androidem

Android 4.0 Ice Cream Sandwich by měl být údajně dostupný několik týdnů poté, co začne být prodáván nový Samsung Galaxy Nexus. Konkrétní datum sice není známo, ale očekáváme uvolnění již v průběhu listopadu.

Zdroje: pocket-lint.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze