Redmi nepřestává udivovat: odhalilo funkcemi nabitou powerbanku s cenou pod dvě stovky

36
Redmi nepřestává udivovat: odhalilo funkcemi nabitou powerbanku s cenou pod dvě stovky
  • Powerbanka je nabízena s kapacitou 10 000 a 20 000 mAh
  • Větší varianta podporuje 18W nabíjení
  • Využít lze 1× microUSB, 1× USB-C a 2× USB-A

Značka Redmi spadající pod křídla Xiaomi představila novou a funkcemi nabitou powerbanku. Ta bude nabízena hned ve dvou variantách, přičemž menší z nich o kapacitě 10 000 mAh se pokusí zaujmout extrémně příznivou cenou, zatímco druhá s kapacitou 20 000 mAh bude lákat nejen na přívětivou cenovku, ale rovněž na podporou rychlého nabíjení.

Redmi powerbanka

Design powerbank je tak jednoduchý, jak jen snad může být. Výrobce vsadil na pěknou, avšak nepříliš praktickou, bílou barvu a plastovou konstrukci. Uvnitř se nachází lithium-polymerová baterie, která je schopna dodávat energii skrze microUSB a USB-C port a dokonce nechybí ani dvojice USB-A konektorů. Powerbanka je tak schopná nabíjet až dvě zařízení najednou.

Podle výrobce dokáže 10 000mAh powerbanka zajistit až 2,4 nabití Xiaomi Mi 9, 1,75 nabití Xiaomi Mi 9T a 2,3 nabití iPhonu Xs. Pokud chcete šetřit bateriový článek v powerbance i nabíjeném zařízení, můžete navíc zapnout speciální režim nabíjení nízkým výkonem, který se spouští dvojitým zmáčknutím jediného fyzického tlačítka na těle powerbanky. Takováto funkce může být užitečná například při nabíjení malých zařízení, jako je třeba chytrý náramek Xiaomi Mi Band.

Redmi powerbanka

Varianta s 20 000mAh kapacitou má identický design, pouze je o něco větší. Konektorová výbava, tedy jedno USB-C a microUSB spolu s dvojicí USB-A, ovšem zůstává identická. Podstatnou výhodou oproti menší verzi je schopnost nabíjet připojená zařízení výkonem až 18 W. Stejně tak lze tímto výkonem nabíjet i samotnou powerbanku. 10 000mAh verze bude nabízena za cenu 59 čínských jüanů, tedy přibližně 240 korun (necelých 200 korun bez DPH). Varianta s větší kapacitou je nabízena za 99 jüanů, tedy necelých 400 korun s daní (přibližně 330 korun bez daně).

Diskuze ke článku
karlos
A která z nich je ta pod dvě stovky? Ta menší za 240 nebo ta větší za 400?
Robert
Pro Jaba:
Když už si zde hrajete na génia -viz tato citace "distinkce debitiv versus hortativ"- předpokládal bych, že češtinu skvěle ovládáte, jenže tomu tak bohužel není. Citace:
"Ono..., že si cizinec... Kdybys si ten odkaz alespoň přečetl.
A druhá citace:
"tak by to nemělo být opominuto."
1) Píše se "že jsi cizinec" a nikoli "že si cizinec"."
2) Co znamená "Kdybys si ten odkaz alespoň přečetl."? Česky se píše "Kdyby sis ten odkaz alespoň přečetl."
3) Česky se nepíše "opominuto", nýbrž "opomenuto."
V případě vykání či tykání se na začátku slov píše velké písmeno, čili se píše Vy, Vaše, Ti a Tvé a nikoli ti, tvé atd.
To je jen krátký výběr z Vašich perel, respektive z Vašich "znalostí" (předpokládám) rodného jazyka. Když už jste uživateli Blue sun napsal toto: "Co zkusit přečíst pár knížek a zvýšit si tak verbální inteligenci?", možná byste měl popřemýšlet o tom, že byste nějaké knihy přečetl Vy.
Co se týče obsahu Vašich příspěvků, to raději komentovat nebudu, jelikož by to bylo hoooodně dlouhé a na to opravdu nemám náladu.
Tímto končím diskusi a nehodlám v ní nadále pokračovat.

Přeji hezký den.
Lojza
Tomu Jabovi to koukám hnulo žlučí. :-)
denial
banggood 32 USD (20000 mAh)
takze asi tak k bombasticky nizkej cene
o polovicu drahsie ako xiaomi banka, co som kupil kedysi

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze