První pohled na chystané vlajkové lodě Xiaomi a Huawei

mNews
3
První pohled na chystané vlajkové lodě Xiaomi a Huawei
  • Úniky odkrývají detaily a podobu chystaných vlajkových lodí od Xiaomi i Huawei
  • Samsung oznámil nový odolný XCover Pro s moderním designem, v USA je pod tlakem Apple
  • mNews přináší přehled toho nejdůležitějšího z uplynulého týdne

CES skončil a… život jde překvapivě dál. A tak si dnes ukážeme chystané vlajkové Xiaomi nebo Huawei. Vítejte u mNews.

První pohled na chystané vlajkové lodě Xiaomi a Huawei – mNews

Známe detaily a vzhled Xiaomi Mi 10

Opět díky únikům víme, jak by měla vypadat chystaná vlajková loď od Xiaomi. Mi 10 se údajně pochlubí Snapdragonem 865, 12 GB RAM a displejem s obnovovací frekvencí 90 Hz. Z fotografie také víme, že má mít průstřel v levém horním rohu a zaoblený displej. Zadní strana pak příliš nepřekvapí. Potěší baterie s kapacitou 4 500 mAh a u verze Pro až 66W nabíjení.

Samsung představil odolný XCover Pro

Odolný XCover od Samsungu vypadal jako relikt minulosti, to se však mění. Verze Pro má 6,3palcový displej s průstřelem, i když rámečky úplně tenké nejsou. Výkonem odpovídá nižší střední třídě a chlubí se funkcemi pro zabezpečení dat nebo vysílačkou. Odolá vodě, prachu a pádům až z výšku 1,5 metru. Prodávat se má od poloviny února za 13 tisíc korun.

Design Huawei P40 odhalen

Podívejme se na ještě jeden únik. Ten zase ukazuje pravděpodobnou podobu vlajkové lodi Huawei P40. Na přední straně najdete průstřel pro dva fotoaparáty a 3 další budou v modulu na zadní straně. Ten podle renderu nevypadá vůbec špatně a hlavní snímač od Sony nabídne 64Mpx rozlišení.

Trump tlačí na Apple: odemkněte iPhone

Sám Trump tlačí na Apple a snaží se vymoci odemčení iPhonu patřícímu vrahovi z letecké základy v Pensacole. Učinil tak samozřejmě přes Twitter. Apple to však nadále odmítá, což je z dlouhodobého hlediska asi dobře. V tomto případě se navíc jedná o starší iPhony, jejichž odemčení některé společnosti zvládnou. A FBI se tak nyní asi obrátí na ně.

A co si myslíte vy? Má Apple na své bezpečnosti trvat, nebo má mít policie garantovaný přístup? Dejte nám vědět v komentářích a nadále sledujete mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
Kulhavec
Apple by měl na svojí bezpečnosti trvat a pan Vojtěch si příště upravit límeček .-)
Lukáš
U podezření ze závažných zločinů otevřít. Mělo by se to uzákonit jako povinnost. Stejně tak odšifrování informací na telefonech všech značek.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze