Potvrzeno, Samsung představí Galaxy S23 FE a Galaxy Buds FE ve středu

Potvrzeno, Samsung představí Galaxy S23 FE a Galaxy Buds FE ve středu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Premiéra proběhne nejprve v Indii, a to 4. října
  • Kromě sluchátek by mohlo dojít i na tablety

Dlouhé čekání na dobře vybavený Samsung Galaxy S23 FE, o kterém se spekuluje několik měsíců, končí. Samsung totiž oficiálně prozradil, že k premiéře dojde již ve středu 4. října. Prozradil to na indické verzi svých stránek na sociální síti X. Další informace pak unikly skrze příspěvky Samsung India, kde se potvrdilo, že se odhalí i nová sluchátka Galaxy Buds FE. O nich se mimochodem zmiňuje i indická mutace obchodu Amazon.

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung se však nemusí zastavit ani u dvou výše zmíněných novinek. Ve hře jsou totiž ještě nové tablety a jak jinak než s přídomkem FE, tedy Fan Edition. Zdá se, že si Samsung připravil celou rodinu zařízení s označením FE, za kterým se skrývá název Fan Edition. V součtu bychom se totiž mohli dočkat opravdu spousty produktů napříč segmentem Samsungu. Nejvíce očekávaný bude zřejmě zmíněný telefon, který by měl takřka konkurovat vlajkovým lodím a nabídnout třeba bezdrátové nabíjení, teleobjektiv či slušný výkon.

V tuto chvíli není jasné, zda společně s indickou premiérou proběhne i ta globální. Mezinárodní stránky výrobce totiž prozatím zcela mlčí. Je však poměrně pravděpodobné, že minimálně některé chystané novinky se dostanou i na evropské trhy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze