Přihlaste se na náš pondělní Samsung Galaxy & mobilenet.cz meetup

3
Přihlaste se na náš pondělní Samsung Galaxy & mobilenet.cz meetup
  • V pondělí 4. 12. pořádáme první setkání vás, našich čtenářů a odborníků ze Samsungu
  • Budete mít možnost vyhrát zajímavé ceny
  • Pro 30 z vás bude přichystán zajímavý program i občerstvení

Rádi se s vámi potkáváme a vy, naši čtenáři, se rádi potkáváte s námi, což ukazuje náš tradiční #mobiledrink. Tak to pojďme zopakovat! Pokud se chcete potkat s redaktory mobilenet.cz, vyzkoušet si nejnovější telefony, tablety či wearables, vyhrát zajímavé ceny a dozvědět se něco nového, pak neváhejte a přihlaste se na náš nový Samsung Galaxy & mobilenet.cz meetup.

Tentokrát sraz organizujeme se Samsungem a s tím souvisí možnost podrobně si prohlédnout poslední novinky tohoto výrobce. Co třeba Samsung Galaxy Note8, S8 nebo S8+? Nebo chcete podrobně prozkoumat režim Dex, kdy se z telefonu stane počítač? Připraveny budou také nové wearables Gear Fit a Gear S a spoustu dalších zajímavostí. A jen na vás bude, jestli vyhrajete některou z cen.

Samsung Galaxy Studio

Samsung Galaxy & mobilenet.cz meetup se koná už v pondělí 4. 12. od 18:00 v Praze a místo máme pouze pro 30 nejrychlejších! Přihlaste se co nejrychleji níže nebo na tomto odkazu a budeme se na vás těšit v pondělí v 18:00. Organizační informace dorazí úspěšně přihlášeným v průběhu víkendu. Těšíme se na vás!

Diskuze ke článku
DuronHD
Překlep - V pondělí 1. 12. -> 4.12.
jjara
Škoda jsem v Brně :-(
Absolut NoFak
Lolek, to tam jako budete dělat orgie, jakože budete hromadně masturbovat nad těmi telefony?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze