První dojmy z nových Samsungů Galaxy S8 nejdříve na mobilenet.cz

25

Také jste si všimli, že na zahraničních serverech vychází podrobné první dojmy, fotogalerie a videopohledy na žhavé novinky už v momentě, kdy teprve probíhá samotná tisková konference, na které se produkt představuje? Letos tomu bude stejně i na mobilenet.cz ohledně zbrusu nových Samsungů Galaxy S8 a Galaxy S8+. Na kompletní informace se můžete těšit dříve než jinde.

Jak je to možné? Do Londýna jsme se tentokrát s velmi úzkou skupinou novinářů vydali týden před oficiálním představením telefonu na exkluzivní preview. Velmi očekávaný telefon jsme si mohli vyzkoušet, projít všechny důležité funkce a i když bylo času velmi málo, můžete se těšit na podrobnou fotogalerii, videopohled a první dojmy. To vše ve středu už v 17:00 na mobilenet.cz, tedy v momentě, kdy bude v Londýně teprve zahájena tisková konference s oficiálním představením novinky, které se rovněž budeme účastnit.

Další, ještě podrobnější informace, vám přineseme z londýnské tiskové konference v tomto týdnu, a to nejen ohledně novinek Galaxy S8 a Galaxy S8+, ale i zajímavého příslušenství, které společně s telefonem Samsung představí.

Sledujte tedy mobilenet.cz ve středu od 17:00. Zatím si můžete přečíst souhrn všech známých informací o Galaxy S8 v našem podrobném článku.

Samsung Galaxy S8
Diskuze ke článku
Řezňýk
Tohle měla být aktualizace toho předlouhého článku. Mohla být hezká čtyřicátá a takhle se do toho vnáší akorát zmatek.
Pesedm
Hlavně nezávisle :D
david
Tak jsem zvědavý, jestli budete mít v těch sedmnáct hodin vůbec ještě něco jiného, než bylo v únicích ;-) I ty blbý tapety dávno unikly :-D
Martin
No podla toho článku co je tu sú z toho nadšení takže asi dobre i keď neviem ci oni dokážu niečo povedať zle, ale tak keď sú spokojní je to dobre

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze