Jubilejní #mobileDrink proběhl. Vyzkoušeli jste supermobily i Teslu

Reportáž a video
Jubilejní #mobileDrink proběhl. Vyzkoušeli jste supermobily i Teslu
  • mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích
  • Probíhá několikrát ročně v různých českých městech. Jubilejní desátý #mobileDrink proběhl v centru Prahy
  • Více než šedesát účastníků si mohlo vyzkoušet desítky telefonů a dalších zařízení, nechyběly zajímavé přednášky partnerů a soutěže
  • Díky fDrive.cz, Car4Way a Asociaci pro elektromobilitu si mohli účastníci vyzkoušet i elektromobily Tesla, Volkswagen a BMW

Zdá se to jako neuvěřitelné číslo, ale oslavili jsme jubilejní desátý ročník akce #mobileDrink. Komunitní setkání našich fanoušků mobilenet.cz, fZone.cz a fDrive.cz a fanoušků Vodafonu na sociálních sítích se těší velké oblibě a potvrdilo se to i tentokrát. Místa na desátý #mobileDrink se zaplnila během pouhých tří minut a celkově více než šedesát účastníků se sešlo v krásném prostředí Tapas baru hotelu Room v srdci Prahy.

Reportáž: #mobileDrink X, Praha

Přichystáno bylo bohaté občerstvení, ale hlavně zajímavý program, možnost potkat se s týmem mobilenet.cz, fZone.cz a fDrive.cz a Vodafone, vyzkoušet si desítky telefonů, tabletů, wearables a dalších nových zařízení. Velkými lákadly byl například Samsung Galaxy Note8, S8 a S8+, Google Pixel 2, telefony Huawei (Mate 10 Pro, P10), rodina nových telefonů ASUS Zenfone 4, Honor, LG, nové Sony Xperie, nejnovější Apple iPhone X, Essential Phone nebo telefony Xiaomi díky partnerovi xm.cz.

Díky našemu sesterskému portálu fDrive.cz, BMW, carsharingu Car4Way a asociaci pro elektromobilitu si účastníci mohli vyzkoušet také elektromobily BMW i3 a Volkswagen e-Golf nebo třeba speciální režimy Android Auto a Apple CarPlay. Velkým lákadlem pak byla možnost svézt se Teslou Modelem X a detailně si ji prohlédnout. I přes nízké teploty si tuto příležitost nenechal ujít prakticky nikdo. Partnery posledního #mobileDrinku byly společnosti Vodafone, Samsung, ASUS, Huawei a xm.cz, zařízení však na #mobileDrink zapůjčili všichni významní výrobci a prodejci. Velkému zájmu se těšily také přednášky našich partnerů, ať už o krizových situacích v mobilní síti od zástupce Vodafonu, tak o zbrusu novém Galaxy Note8 od Samsungu, Huawei Mate 10 Pro nebo ASUS Zenfone 4.

Fotogalerie z jubilejního desátého #mobileDrinku v Praze

K #mobileDrinku neodmyslitelně patří i soutěž, tentokrát rovnou s pěticí možných výher. Velmi nás také bavilo si opět popovídat s vámi, našimi čtenáři a fanoušky, o aktuálním dění v oblasti elektroniky nebo i elektromobility nebo třeba jen o tom, jak vypadá naše práce v redakci nebo co chystáme v nejbližší době.

Díky fDrive.cz si mohli účastníci prohlédnout zajímavé elektromobily Tesla Model X, Volkswagen e-Golf od Car4Way nebo BMW i3. Nechyběly ani testovací jízdy.

A pokud vás zajímá, jaká byla atmosféra #mobileDrinku z první ruky, pusťte si video nebo projděte přiloženou fotogalerii. Kdo nestihl tento #mobileDrink v Praze, budeme se těšit v zimě v Ostravě. A nezapomeňte, sledujte mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na mobileDrink vždy dopředu vědět. Místa se vždy velmi rychle zaplní!

Diskuze ke článku
All mobile
All mobile
Opět vinikající akce, plná zajímavých přednášek, skvělých lidí, vyladěného jídla, pití, soutěží a v neposlední řadě úchvatných zážitků!!! Jste rok od roku lepší a Děkuji všem lidem, kteří se podíleli na přípravách této vyjímečné akce!
All mobile =)))
briza
To jakoauto (čti tesla) je solidní humáč. To je tak zprasený schválně, aby v tom nikdo nechtěl jezdit?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze