Byli jsme u otevření speciálního Galaxy Studia v Praze

4
Byli jsme u otevření speciálního Galaxy Studia v Praze
  • Samsung otevřel své první Galaxy Studio v České republice, které se stalo desátým takovým místem na světě
  • Těšit se zde můžete na nejnovější přístroje a technologie od Samsungu, pár atrakcí a speciální programy
  • Studio je otevřeno veřejnosti již dnes a najdete jej v Praze v obchodním centru Chodov

Samsung je skutečný gigant mobilního průmyslů a nerozrůstá se samozřejmě jen počty prodaných telefonů. Stále častěji jste se tak mohli i v Praze setkat s obchody Samsungu, kde jste si mohli vyzkoušet ty nejnovější vymoženosti z dílen jihokorejského výrobce. Podobnou iniciativou je nyní i dnes otevřené Galaxy Studio, které se ovšem nesoustředí pouze na ukázku či prodej zařízení. Má sloužit jako výkladní skříň všeho zajímavého ze světa Samsungu.

Mohli jsme si tak v nových prostorách obchodního centra Chodov třeba zazávodit na kole díky Galaxy Fitness i si zastřílet ve vesmírné lodi ve 4D virtuální realitě. Vyzkoušet si můžete samozřejmě i novinky, jako je Note8 nebo hodinky Gear Sport, přičemž právě Note se dočkal i speciální prezentace pomocí interaktivního pultu. V Galaxy Studiu navíc najdete i odborníky, kteří vám poradí s případnými potížemi s vaším Samsung zařízením a přenesením dat do nového telefonu.

Sluší se zmínit, že toto studio je vůbec prvním svého druhu v České republice a teprve desáté na světě, což mu může dodat jistý punc výjimečnosti. Galaxy Studio je již počínají dneškem otevřeno i veřejnosti, takže si můžete všechny novinky a atrakce vyzkoušet sami. Zaujmout mohou i speciální programy, které se budou každý měsíc měnit a lidé se tak mohou těšit na stále jiné aktivity.

Diskuze ke článku
pet
to je fakt fraska. miliardy vyhazuji za kraviny a pritom nejsou schopni vyrobit mobil bez kompromisu. to samy bez priblblych nadstaveb. miliardy co jdou na touchwiz a odpad kterym mobily zahlcuji by se daly pouzita na smysluplne veci. cisty android by lidi uvitali..
Gsm
Takže tam nemáme chodit? :))
"nejdete jej"

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze