OnePlus připravuje chytré hodinky. Mají mít Wear OS

OnePlus připravuje chytré hodinky. Mají mít Wear OS
  • Měly by se představit v druhém čtvrtletí roku 2020
  • Uvnitř by se mohl nacházet Snapdragon Wear 3300

OnePlus si drží pověst výrobce softwarově skvěle odladěných smartphonů s rychlými aktualizacemi a špičkovým výkonem za slušnou cenu. Během několika let působení se přitom značce povedlo značně rozšířit své portfolio smartphonů a v nabídce má například i sluchátka nebo chytrou televizi s podporou technologií Dolby Atmos i Dolby Vision.

Podle nejnovějších informací leakstera @techauntyji navíc nyní společnost pracuje i na chytrých hodinkách, které pravděpodobně ponesou název „OnePlus Watch“ a objeví se na trhu během druhého čtvrtletí roku 2020. A jakých funkcí bychom se mohli dočkat?

Předpokládá se, že hodinky poběží na operačním systému Wear OS od Googlu, který nedávno odkoupil společnost Fitbit a slibuje investovat značné prostředky do dalšího vývoje Wear OS, kterému se několik let nevěnovala příliš velká pozornost, na rozdíl od konkurence v podobě Apple Watch, které jsou jedněmi z nejprodávanějších chytrých hodinek vůbec.

Uvnitř chytrých hodinek OnePlus se bude pravděpodobně nacházet Snapdragon Wear 3300, který vychází ze Snapdragonu 429 s podporou AI vyrobeného 12nm výrobním procesem. Nový procesor tak má být nejen značně výkonnější, ale i úspornější. Dále se předpokládá, že budou hodinky osazeny alespoň 1 GB operační paměti a 8GB úložištěm.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze