Oficiální představení Windows Phone 7 v ČR: ptejte se nás

6

Dne 11. října 2010 se koná tisková konference, na které se dočkáme oficiálního představení operačního systému Windows Phone 7. Redaktoři mobilenet.cz tam nebudou chybět a Vy se tak můžete předběžně zeptat na cokoliv, co Vás kolem Windows Phone 7 zajímá.

Windows Phone 7 je nový operační systém vyvinutý firmou Microsoft jako nástupce populárního, avšak dnes již značně zastaralého, operačního systému Windows Mobile. V době, kdy už ve světě kralovaly operační systémy iOS, Android nebo Symbian 5th Edition, Microsoft stále používal již několik let starou verzi Windows Mobile 6.0 pouze s několika úpravami (ne vždy k lepšímu), kterou nazval Windows Mobile 6.5. Byl tak nejvyšší čas udělat něco nového. A to se Microsoftu celkem podařilo.

Před více než rokem se na světlo světa dostalo, že Microsoft chystá nový operační systém - Windows Phone 7. Postupně unikaly první screenshoty a s nimi i první negativní reakce světových médií i obyčejných uživatelů. Zhruba půl roku na to se ven dostala první leaked verze emulátoru a několik zařízení, ne kterých byl OS zachycen. Lidé si tak mohli konečně udělat trochu jasnější představu o tom, jak bude nový OS fungovat a hlavně - jak bude vypadat.


Windows Phone 7 riskuje s opravdu zajímavým uživatelským prostředím Reakce uživatelů se postupně měnily. Před několika měsíci se dostaly testovací kousky jednotlivých zařízení s novým OS k některým známým médiím. A redaktoři opravdu nešetřili chválou. I nám se do ruky dostala některá zařízení s operačním systémem Windows Phone 7, čtěte: Vyzkoušeli jsme si Windows Phone 7.

A nyní jsme se konečně dočkali. Nový operační systém Microsoft Windows Phone 7 bude oficiálně představen 11. října 2010 a redakce mobilenet.cz nebude chybět. Můžete se nás zeptat na cokoliv, co byste chtěli o Windows Phone 7 vědět. Na tiskové konferenci bude k dispozici i několik zařízení s operačním systémem Windows Phone 7, včetně například LG Optimus 7.


LG Optimus 7 bude přítomno na tiskové konferenci Microsoftu 11. října 2010

Podrobnosti a odpovědi na Vaše dotazy o Windows Phone 7 naleznete v článku Windows Phone 7: oficiální představení a první dojmy

Diskuze ke článku
Laco
Mna by zaujimalo, ci pojde na tom Skype klient a ci bude mat integrovaný browser aj Flash.Dik.
korps
Ma to ukoly? Pojdu synchronizovat?
kadol
Jak to bude s mulitaskingem? Bude minimalizovaná aplikace běžet na pozadí nebo bude jen v nějakém standby režimu? Případně, bude možnost vybrat jakým způsobem aplikaci minimalizovat? (jestli má při minimalizaci běžet na pozadí nebo jen "spát")
N6600
Bry vecer,

mna by zaujimalo, ako to bude riesene s aplikaciami. Urcite to bude mat nejaky market place, no ja by som chcel vediet, kedy bude pristupny aj v CR. Dakujem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze