Nokie s Windows Phone 7 budou mít exkluzivně některé EA hry

5

Electronic Arts patří mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské společnosti na světě a z jejich útrob vycházejí očekávané herní hity v čele s Need for Speed, FIFA či Mass Effect. Její podpora je tedy v mobilním světě trefou do černého a podobný úspěch tentokrát slaví společnost Nokia se svými Windows Phone 7.

Nokia totiž na nedávné výstavě Nokia World oznámila exkluzivní spolupráci s EA, kteří přinesou velké tituly na mobilní platformu Windows Phone 7. Patří mezi ně známé tituly jako FIFA 12, Madden NFL 12, NBA Jam, Tiger Woods PGA Tour, Dead Space a další.

K Electronic Arts se navíc připojí také indie divize Chillingo, společnost Hasbro (Risk, Game of Life) a studio PopCap s hříčkou Bejeweled 2. Prvně ale více jak 40 titulů od EA dostane řada Nokie Series40.

„EA přinese 20 nejlepších světových her na platformu Windows Phone do telefonů Nokia. Tentokrát budeme vyvíjet naše vlastní hry pro ten nejlepší mobilní zážitek,“ řekl Barry Cottle, viceprezient EA Interactive a dodal, že se k EA přidají další studia pro ještě nabitější herní obsah.

„Nabídneme ty nejlepší hry zcela zdarma, a k tomu exkluzivní obsah pro uživatele Nokie. Je to velká výhra pro všechny majitele telefonů Nokia,“ dodal Barry. Nové hry tak budou daší exkluzivní funkcí, kterou se budou snažit Nokie s Windows Phone 7 odlišit od ostatních konkurentů se stejným systémem.

Zdroje: mynokiablog.com, wpcentral.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Adrián
Super :) este ze mam WP7
lukas
Adrián: To je pěkné, ale týká se to jenom Nokií s WP, což bohužel nemáš.
Lukas
Urcite tie hry budu v marketplace ;)
filip
Mam lumii ale zadny hry free nemam

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze