Microsoft zvedá limit stahování ze Storu přes mobilní sítě na 50 MB

19

Microsoft se rozhodl uživatelům systém Windows Phone nadělit takový menší dárek. Navýšil maximální velikost aplikace, kterou lze z Windows Phone Storu stáhnout přes mobilního operátora.

Doposud platilo, že při datovém připojení přes mobilního operátora bylo možné stahovat pouze aplikace s velikostí do 20 MB. Pokud byla aplikací větší, vyžadoval obchod Windows Phone Store, abyste se připojili na nějakou Wi-Fi. V době vysokorychlostních mobilních dat u operátorů a velkorysých limitů FUP v zahraničí, šlo o velmi přísné omezení. Především v případech, kdy požadované aplikace limit přesáhla jen o několik málo MB.

Čtěte také: Aktualizace Windows Phone 7.8 by měla startovat 31. ledna

Nyní však dochází k navýšení limitu na 50 MB, což je rozhodně potěšující. Stejný limit má také iOS při stahování z App Store. Prozatím se však neví, kdy k danému navýšení limitu došlo a zda jej inicioval sám Microsoft. V každém případě platí pro Windows Phone 7.5 i 8.

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
adlpdtm
na androidu žádné takové omezení není.
kari
Som uživateľ wp8 a toto je riadna k.....na, keď mám neobmedzený net a musím hladať nejaké free wi - fi aby som si stiahol mapy..... neviem ktorá múdra hlava toto vymyslela aj s tým že nejdú aplikácie a mapy inštalovať na pamäťovú kartu!!!!!!! To robia asi naschvál......
bagio
Strč si android do prdele !
Petr
Windows phone je hnus,.Mám ho 2 měsíce a vracím se k androidu ,tohle se s tím nedá vubec srovnat,hlavně dostupnost aplikací je na androidu asi největší

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze