Windows Phone 7: oficiální start 11.října (aktualizováno)

Několik zdrojů potvrdilo, že je prý pro nejnovější operační systém Microsoftu s názvem Windows Phone 7 již stanoveno datum vydání na 11.října letošního roku. Poprvé bude světu představen na výstavě v New Yorku, která se bude vysílat celosvětově.

Nový mobilní operační systém od jednoho z největších výrobců zajisté zahýbe současným trhem, a proto není divu, že chystá Microsoft velkou akci. Je dost možné, že si WP7 pro svůj vývoj, marketing i distribuci ukrojil miliardu dolarů a slušná část této sumy zajisté půjde na premiérovou prezentaci v říjnu.

To jde ruku v ruce se spekulacemi ohledně debutových přístrojů, jež se taktéž očekávají v říjnu. My se rozhodně těšíme na souboj současných špiček na trhu s operačním systémem Android a nově příchozího WP7.

Aktualizováno 5.10 - nové informace

Microsoft oficiálně potvrdil datum slavnostního uvedení Windows Phone 7 na 11.října. V několika městech budou tento den probíhat večírky a oslavy, z nichž největší se bude konat v New Yorku. Té se bude účastnit mimo jiné také výkonný ředitel Microsoftu Steve Ballmer. Telefony s novými Windows Phone 7 se nicméně podle zákulisních informací začnou prodávat v Evropě o týden později a v USA až v listopadu.

zdroj: www.phonearena.com, mobile-review.com, microsoft.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze