O2 cílí na hipstery, má v nabídce Telefunk Hipsta Phone

8

V nabídce našeho operátora se objevil Telefunk Hipsta Phone. Tento mobil je díky modernímu retro designu, otočnému číselníku i robustní baterii, která vydrží nabitá až 7 dní, vhodný především pro zákazníky, jež preferují práci z kavárny nebo jiných sdílených prostor a rádi si přitom zachovají osobitý styl.

„Před nedávnem jsme představili mobilní telefon pro seniory, který se setkal s velkým ohlasem. Přesvědčili jsme se, že niche marketing zaměřený na menší cílové skupiny funguje. Hipsteři byli proto další logickou volbou,“ říká Martin Žabka z tiskového oddělení O2.

Telefunk Hipsta Phone

Telefunk z dílny berlínského startupisty Henryho Hobzy umožňuje velmi snadné ovládání prostřednictvím otočného číselníku, který při každém tažení prstem ve směru hodinových ručiček vydává klasický, cvakavý zvuk. Přijmutí hovoru pak předchází retro vyzváněcí tón.

Telefon je vybaven 4G LTE konektivitou, díky které lze z přístroje snadno vytvořit WiFi hotspot. Zajímavým doplňkem je také diskrétní 16megapixelová kamera s výměnnými filtry umístěná ve sluchátku. Ta umožní zejména milovníkům analogových fotoaparátů pořizovat skvělé retro snímky, které žádný instagramový filtr nenahradí. Dění pak lze sledovat na kvalitním IPS displeji s úhlopříčkou 4 palce.

Telefon je možné používat samostatně s klasickou SIM. Pro ty, kteří se odmítají vzdát svého chytrého telefonu, nabízí Telefunk také možnost propojení obou zařízení přes USB, Wi-Fi nebo Bluetooth. „Zabudovaná baterie vydrží až 7 dní aktivního používání. Díky tomu může za pomoci USB kabelu sloužit také jako power banka pro dobíjení dalších zařízení,“ vyjmenovává další výhody Žabka.

O2 nabízí tento telefon za cenu 2 995 korun, a to jak na e-shopu, tak i ve vybraných O2 Prodejnách v lokalitách Prahy 7 – Letná a Prahy 10 – Krymská. Cena je opravdu výhodná a je škoda, že jde pouze o aprílový žert.

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
KoPoo
Ja myslel ze čilý na hiphopery.

Gestern von meinem BlackBerry 10 smartphones
Lukáš Vála Neumann
Lukáš Vála Neumann
Já bych si to koupil.. Je to stylovka...jako starý Ameriky v novým kabátě :):):) a ty Komediantská Opičí Prdel Ožužlaného Oldřicha..ty taky musíš psát pod všechno co se tu napíše

Odesláno z telefonu Nokia Lumia 920
Wp 8.1.(DP)
dfx
Skoda, ze to nebudu vyrabat. Za tu cenu by som to kupil. Dat do toho simku s datami a zdielat cez wifi hotspot by bolo skvele.
Plejtvák
Mě ani nepřekvapilo kdyby se v Číně dalo něco takového opravdu koupit :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze