Jak bude vypadat Pixel 9? Google lehce změní vzhled a přidá fotoaparát

6
Jak bude vypadat Pixel 9? Google lehce změní vzhled a přidá fotoaparát
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Prvně dostane menší Pixel periskopový objektiv
  • Plochy telefonu budou rovnější, nikoliv zaoblené
  • Tloušťka v oblasti fotoaparátu se vyšplhá na 12 mm

Do příchodu další generace Pixelů schází ještě zřejmě bezmála půl rok, avšak 91mobiles.com již přináší pravděpodobné rendery připravovaného modelu Pixel 9. Na první pohled je zřejmé, že letos už dojde ke změnám. Došlo totiž k přepracování modulu s fotoaparáty, který jíž nenavazuje na boky zařízení, ale je samostatným oválem na zádech mobilu.

Možná podoba budoucího Google Pixelu 9

U fotomodulu ještě zůstaneme. V Pixelu 9 totiž přibude fotoaparát, rendery ukazují celkem tři objektivy, tím novým bude periskopový objektiv, který doposud nabízel vždy jen model s přídomkem Pro. Půjde tak o velké vylepšení, kdy ani kompaktní Pixel nebude v oblasti fotoaparátů zaostávat.

Celkové rozměry Pixelu 9 mají být 152,8 × 71,9 × 8,5 mm, přičemž v oblasti fotoaparátů tloušťka naroste až na 12 mm. Zdá se, že rámečky kolem displeje budou dokonale symetrické, což je vítané. Panel by měl být AMOLED s 6,1". V displeji bude malý průstřel pro čelní fotoaparát. Za pozornost stojí i celkový design, kdy Google vsadí na rovné plochy, nejen na čelní a zadní straně, ale stejně také po bocích. Na nich lze vidět i běžná tlačítka, kdy Google bude nadále odemykací klávesu stavět výše než dvojtlačítko regulující hlasitost.

Další informace, zejména pak ohledně výbavy, nejsou v tuto chvíli ještě známé. Nejde však o nic překvapivého. Do premiéry zbývá více než 6 měsíců.

Diskuze ke článku
Lukas Klima
Lukas Klima
Tak ten chci 😄 Pokud by se takový Pixel prodával , rád si ho koupím.
Martin Jerabek
Martin Jerabek
Já si počkám na 10ku, ta už nebude s procesorem made by Samsung.
Mirec5050
Mirec5050
je to síce len render,ale ten fotomudul je veľmi hrubý :-(
Ben Ben
Ben Ben
Tak to by byla výhra. Všichni musí kopírovat Apple. Stačilo by zmenšit rámečky u P8 a design nechat (plus matný záda i u menšího modelu) a paráda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze