Obří Nubia Z11 Max se představí za dva týdny (aktualizováno)

Nubia se chystá dle informací vypustit na trh velikána v podobě modelu s označením Z11 Max. Své jméno nedostal jen tak, ale kvůli šestipalcovému displeji, který by měl tvořit přes 80 % čelní strany zařízení. K tomu by měl nabídnout také 4 GB RAM a osmijádrový procesor od Qualcommu. Zauje i obří baterie o kapacitě 4 000 mAh.

Aktualizováno 23. 5. 2016

Po několika dnech, kdy unikly první informace o obří Nubii Z11 Max, která by měla velmi efektivně využívat čelní stranu a neplýtvat místem, zde máme potvrzení modelu i ze strany výrobce. Ten vypustil oficiální teaser, na kterém na novinku láká. Za povšimnutí stojí také ústřední postava, kterou je známý fotbalista Cristano Ronaldo. Na teaseru je uvedeno i oficiální datum představení. Premiéru si Nubia Z11 Max odbude 7. června 2016.

Nubia Z11 Max

Původní informace z 21. 5. 2016

Nubia

Luxusní sesterská značka ZTE se má pochlubit obří novinkou Z11 Max. Telefon má být unikátní zejména„ edge to edge“ Full HD displejem, který zabírá 83,27 % přední strany a zbývá tak místo jen na skutečně důležité prvky, jako je čelní kamera, senzory či pro Nubie typické kulaté tlačítko. Prémiový design a materiály jsou samozřejmostí a velmi dobrá je i tenkost, která činí pouhých 7,8 mm.

TIP: BlackBerry Neon se 4 reproduktory se odhalí za měsíc (aktualizováno)

Z další výbavy se můžeme těšit na osmijádrový procesor Snapdargon 625, který sice není tím nejvýkonnějším, ale rozhodně neurazí. Napomáhat by mu měly 4 GB RAM a na vaše data bude připraveno 64 GB prostoru. Kapacita baterie 4 000 mAh na pohled slibuje i dobrou výdrž na jedno nabití. Pokud se specifikace potvrdí, zamrzí akorát starší operační systém Android 5.1.

Zdroje: phonearena.com, gizmochina.com