BlackBerry Neon se 4 reproduktory se odhalí za měsíc (aktualizováno)

17

Kanadské BlackBerry rozhodně nespí a pilně pracuje na novém modelu, jehož pracovní název zněl Hamburg. Půjde o zástupce střední třídy, o kterém se nám podařilo vypátrat první informace. Těšit se můžeme například na čtveřici reproduktorů nebo procesor Snapdragon 617. Dočkáme se jej během letních prázdnin.

Aktualizováno 23. 6. 2016

Po zhruba měsíční odmlce se nám přímo od výrobce podařilo získat další informace ohledně chystané novinky. V prvé řadě je odtajněn oficiální název. Již brzy se dočkáme představení BlackBerry Neon. K představení by mělo dojít na přelomu července a srpna, přičemž česká cena se pravděpodobně dostane pod 10 000 Kč. Informace o výbavě najdete níže v tomto článku. Bohužel stále neznáme podobu novinky, neboť údajné fotografie kolující internetem realitě neodpovídají.

Původní informace z 19. května 2016

BlackBerry

O BlackBerry Hamburg se již nějakou chvíli spekuluje. Redakci mobilenet.cz se však exkluzivně podařilo získat bližší informace a můžeme si udělat představu o výbavě novinky. Samotný vzhled v tuto chvíli není známý a doposud různě uniklé fotografie finální podobu modelu Hamburg nezachycují. Chystaný model vsadí na hliníkový rám a pogumovaný zadní kryt. Velikostně půjde o zcela klasické zařízení, což můžeme odhadovat z nasazení 5,2palcového Full HD displeje. Na boku přístroje se objeví speciální dedikovaná klávesa pro rychlý vstup k vybrané funkci. Velmi lákavě pak působí nasazení hned čtyř hlasitých reproduktorů a jsme velmi zvědavi na výsledek.

TIP! Velká květnová soutěž o PRIV by BlackBerry a další ceny!

Pod kapotou bude tepat výkonný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 617 se 3 GB operační pamětí. Pro vaše data bude připraveno 16GB interní úložiště, které snadno rozšíříte, protože nebude chybět podpora paměťových karet microSDXC. Prostředí zajistí operační systém Android 6.0.1 Marshmallow s vlastním zabezpečením od BlackBerry. Hlavní fotoaparát na zadní straně se pochlubí 13 megapixely a dvoutónovou LED diodou. Přisvětlení navíc nebude chybět ani čelní kamerce s 8 megapixely.

Nepřehlédněte: Šestkový Android na PRIV v praxi: jak se BlackBerry povedl?

Poslední nám známá informace se zmiňuje o speciálních režimech, které budou vylepšovat výdrž baterie. Její kapacita je však v tuto chvíli neznámá. Cena BlackBerry Hamburg by se měla pohybovat mezi 300 a 400 eury, což je v přepočtu zhruba částka mezi 8 500 Kč a 10 500 Kč.

Diskuze ke článku
Lukáš Lenďák
To vobec nevyzera zle, som zvedavy na velkost okrajov okolo displaya, len ta vnutorna pamat uz mohla byt aspon 32Gb
satai
Co je to za modu pouzivat S617? :(
Takovahle zarizeni si zaslouzi S65x.

No alespon ze ta RAM...
Luckydealer
Tak nevim ale na Crackberry pisou Snapdragon 615 a zadni kamerku 12mp.
Mik
Už tu mali byť aspoň dva modely k Priv-u. Takto to nerozhýbu..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze