Samsung si patentoval další skládací telefon. Tentokrát ohne opačně

5
Samsung si patentoval další skládací telefon. Tentokrát ohne opačně
  • Na skládací telefony se bude většina výrobců soustředit
  • Samsung již uvažuje nad několika dalšími variantami
  • Nejnovější patent odhaluje zařízení s ohnutím směrem ven

Samsung před necelými třemi týdny představil smartphone Galaxy Fold, který se stal prvním skládacím přístrojem výrobce. To s sebou nese i jisté peripetie. Samsung například neprozradil všechny klíčové specifikace a případný prodej bude omezen jen na vybrané trhy. Každopádně došlo k odstartování éry skládacích/ohebných telefonů, čehož si je samotný Samsung vědom a v jeho vývojových centrech jistě probíhají testy dalších více či méně podobných telefonů. Poměrně nedávno jsme vás informovali, že se možná ještě na sklonku letošního roku dočkáme dalšího skládacího telefonu s možností tvaru dřívějšího véčka.

V průběhu letošního ledna si Samsung dle informací letsgodigital.com nechal patentovat podobu skládacího zařízení, které na to jde opačně ve srovnání s již existujícím Galaxy Foldem. Má jeden velký displej, ale následně jej můžete přehnout a získat vcelku kompaktní přístroj. Na patentu stojí za povšimnutí zejména spojovací část na vnější straně, která má být pohyblivá a usnadňovat celý proces přehnutí. Další podrobnosti však patent neodhalil.

Samsung ho má! Galaxy Fold je skládací telefon

Diskuze ke článku
Jaroslav Hronek
Jaroslav Hronek
Jojo, Huawei měl za ušima, když to udělal hned
Bukkake Sun
Každý pátek po ránu, přehni ženu přes vanu!
Fanda Kopr
Šéf vývoje Samsungu má snad v zásobě další argument, když pár dní zpátky kritizoval řešení u Huawei X - asi by se měl občas někdo zamyslet, než otevře ústa..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze