Nové telefony od Sony Ericssonu právě představeny (první info)

1

Sony Ericsson na MWC v Barceloně právě představil nové telefony. Přečtěte si a podívejte se na první informace a fotografie o nich, než vám nabídneme detailní preview jednotlivých modelů.

Tip: sledujte naše živé zpravodajství z MWC 2011 Sony Ericsson na své oficiální tiskové konferenci na Mobile World Congressu v Barceloně právě začíná představovat nové telefony. V následujících odstavcích vám nabídneme rychlé pohledy na jednotlivé telefony. Po té se můžete těšit také na obsáhlá a detailní preview jednotilivých modelů, která budou plá živých HD videí a fotografií v češtině, které pro vás na místě připravujeme. Čtěte: Tisková konference Sony Ericsson živě: live stream video přenos

Sony Ericsson Xperia Neo

Xperia Neo byla očekávaným a našim pravidelným čtenářům již důvěrně známým modelem. Potvrdily se téměř všechny dříve známé specifikace. Máme tedy co do činění s chytrým telefonem na platformě Google Android ve verzi 2.3 Gingearebread. Displej s rozlišením 854 x 480 v telefonu a 8 megapixelového fotoaparát opět, stejně jako v případě Xperie Arc kombinují dvojici nových funkcí od Sony pro vylepšení jejich některých vlastností.

Sony Ericsson Xperia Pro

Sony Ericsson Xperia Pro, je modelem, který jsme před oficiálním představením neznaly z žádných uniklých informací či špionských fotografií, ale spekulovalo se o ní již dříve v souvislosti s modelem Neo. Mělo se jednat o model No Pro, který by nabídl navíc pouze QWERTY klávesnici. Nicméně jde o úplně nový model, který disponuje poněkud pozměněným designem. Jinak je ale výbava prakticky totožná právě s výše představovaným modelem Neo.

Sony Ericsson Xperia Play

Sony Ericssonu Xperia Play věnují představitelé výrobce obzvlášť velkou pozornost, a na pódiu se střídá jeden za druhým s množstvím různých informací o ní. V kostce jde v podstatě o obyčejný dotykový telefon s Androidem, který však disponuje výsuvným gemapadem. Kromě toho také nabídne jednojádrový procesor s taktem 1 GHz. Sony Ericsson také mluvil o začátku prodeje v USA na začátku Března u operátora Verizon. V případě Xperie Play vám můžeme slíbit opravdu mimořádně obsáhlé preview se spoustou živého audiovizuálního materiálu.

Video

Článek postupně aktualizujeme. Dále již připravujeme obsáhlá preview všech představených novinek.

Zdroje: apps.facebook.com, engadget.com, unwiredview.com