Nové O2 tarify YOU pořádně zatopí konkurenci. Obsahují štědré množství bonusů

4
Nové O2 tarify YOU pořádně zatopí konkurenci. Obsahují štědré množství bonusů
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • V ceně tarifu lze získat přístup do HBO Max na 12 měsíců
  • Nové tarify umožňují využít neomezená 5G mobilní data

Operátor O2 se začátkem školního roku přichází s novými tarify YOU, které jsou určené pro mladé zákazníky do 26 let. Novinkou jsou například tarify YOU NEO 20 Mb/s a YOU NEO Max 5G, se kterými si zákazníci mohou užívat na vlnách neomezeného datování. Navíc si k vybraným tarifům budou moci zákazníci aktivovat v aplikaci Moje O2 do konce letošního roku O2 TV Air Modrou a balíček Kino. A to včetně přístupu do HBO Max na 12 měsíců v ceně tarifu. Další výhodou spojenou s vyššími YOU tarify bude i možnost získat každý měsíc odměnu 300 korun zpět na účet pro klienty Air Bank.    

Potřeba neomezeně datovat kdykoliv a kdekoliv na nejrychlejší 5G síti stále roste, a to i u mladých zákazníků. Prudce stoupá meziroční spotřeba dat v mobilní síti, ta se rok od roku zdvojnásobuje. Start nového školního roku může být pro mladé náročný, a proto jim ho chceme co nejvíce zpříjemnit,“ říká Silvia Cieslarová, ředitelka segmentu mobilních služeb O2.   

V ceně tarifu lze získat přístup do HBO Max na 12 měsíců.

Do konce roku 2023 si zákazníci k neomezeným tarifům budou moci aktivovat O2 TV Air Modrou a balíček Kino. A to včetně přístupu do HBO Max na 12 měsíců v ceně tarifu. S pomocí pár kliknutí si promo aktivují v aplikaci Moje O2. „Výzkum společnosti Kantar nám potvrdil, že i u mladých je O2 TV Modrá v oblibě, a to hned z několika důvodů. Mají možnost posouvat vysílání v čase, mohou O2 TV sledovat nejen na televizoru, ale i na vícero zařízeních. Spolu s O2 TV zároveň získají přístup do HBO Max na celý jeden rok zdarma. Jako samostatná streamingová služba stojí HBO Max měsíčně 199 korun. U mladých na HBO jednoznačně vede seriál Euphoria, Vampire Diaries a Gossip Gir. Věřím, že právě se startem školního roku nabídku zákazníci využijí,“ říká Dana Tomášková, ředitelka O2 TV a digitálních služeb v O2.

Data naplno    

Součástí nové tarifní řady (Můj první tarif, YOU 10 GB a YOU Neo 20 Mb/s) jsou i Data naplno. Ta zákazníkům umožní užít si neomezená 5G mobilní data vždy na 24 hodin, a to až pětkrát za měsíc. Konkrétní počet dnů se odvíjí od výše měsíčního tarifu. V momentě, kdy si zákazník zapne Data naplno, zastaví se mu na celý jeden den čerpání dat z jeho tarifu. Výhodou je také to, že si zákazník sám vybere den, kdy si Data naplno zapne.

O2 tarify YOU

Můj první tarif má v sobě v rámci jednoho měsíce jeden den plný dat, YOU 10 GB a YOU Neo 20 Mb/s dokonce pět dnů neomezeného surfování. Tarif YOU Neo Max 5G již v sobě má neomezená data, která mohou zákazníci využívat na nejrychlejším 5G připojení.

Chápeme a reagujeme na potřebu mladých lidí být online za jakýchkoliv příležitostí a okolností. Ať už budou potřebovat využít data ke studiu nebo při cestování, stačí si v aplikaci Moje O2 aktivovat Data naplno a streamovat, postovat na sociálních sítích, hrát online hry nebo sledovat videa,“ dodává Silvia Cieslarová. Veškeré další informace lze dohledat na stránkách o2.cz.

Diskuze ke článku
Jakub Lenk
Jakub Lenk
Stale nejvyhodnejsi nejen pro deti je Kaktus za 300 Kc 6GB plus neomezene s rychlosti 2Mbit. 100 min a sms. Navic vse nevycerpane se prevadi.zadny operator nenabidl ani ekvivalentni sluzbu( ani Tmobile).
Lukáš QproTest
Lukáš QproTest
Naposledy upraveno: 30. 8. 2023 18:01
Zrovna jsem pro syna zařídil tarif u T-Mobile. Musel jsem koupit TWISTKU a přejít. Za 339,-Kč měsíčně, neomezené volání a sms do všech sítí a 10 GB na internet se službou stále online. Tak když by náhodou 10 GB bylo málo, na WhatsApp stále napíše.

Tak mi ta vaše nabídka od Kaktusu zázračná nepřijde.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze