Lidé chtějí data bez omezení. V akci Data naplno od O2 prodatovali milión GB

3
Lidé chtějí data bez omezení. V akci Data naplno od O2 prodatovali milión GB
Fotografie: O2
  • Obrovský objem dat zákazníci vyčerpali za dva měsíce, co je akce v platnosti
  • Více než 20 % zákazníků službu využilo v zahraničí

Služba Data naplno byla spuštěna v síti O2 od letošního června a nabízí v tarifech možnost si na několik dní spustit internet v mobilu tak, že se data neodečítají z balíčku. Zákazníci O2 prokázali, že o ničím neomezené datování rozhodně stojí. Za první dva měsíce totiž prodatovali 1 milión GB.

„To, že si zákazníci užívají superrychlá a hlavně neomezená 5G mobilní data na 24 hodin, potvrzuje i pokoření 1 milionu GB využitých Dat naplno. Během letních měsíců je to skvělá volba i v případě, kdy se nechcete připojovat na ne vždy příliš bezpečné Wi-Fi sítě,“ říká Silvia Cieslarová, ředitelka segmentu mobilních služeb společnosti O2. A dodává: „Více než dvě třetiny objemu Dat naplno zákazníci prodatovali v Česku. Zbytek pak využil tuto možnost v zahraničí.

Mimo Českou republiku využilo službu Data naplno více než 20 % zákazníků O2. Nejčastěji to bylo v oblíbených turistických destinacích, jako je Chorvatsko, Německo a Itálie. Hned za touto trojicí pak následuje sousední Slovensko.

O2 Data naplno

Statistiky navíc ukázaly, že službu nevyužívají primárně nejmladší uživatelé. Nejvíce Dat naplno využili zákazníci ve věkovém rozmezí 45 až 50 let. Převážná většina z nich byli muži. „Zajímavostí je, že Data naplno nejvíce využívají majitelé iPhonů. Majitelé Apple zařízení spotřebovali přes 35 procent z celkového objemu dat v Data naplno režimu,“ říká závěrem Silvia Cieslarová.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Naposledy upraveno: 14. 8. 2023 21:27
Ale furt se bude tvrdit že neomezené data Češi nechtějí že to nevyužijí 😂
A přitom by stačilo neomezené data bez volání atd za 390kč...
Ben Ben
Ben Ben
No jasně. Když chcete za ten neomezený den 49kč, tak se pak nedivím, že to lidi chtějí aspoň využít a napíchne se na to celá rodina a nechají odpočinout router 🤣
Franta Vomáčka
Franta Vomáčka
Jen nevím, proč akce nejde použít i pro datové simky v routerech.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze